Főoldal Filmek Ryan Reynolds oldalán Hugh Jackman visszatér a Deadpool 3. részében, és a teaser videó végén még a premier napját is elárulták
FilmekBREAKING

Ryan Reynolds oldalán Hugh Jackman visszatér a Deadpool 3. részében, és a teaser videó végén még a premier napját is elárulták

Szentséges úristen! Megvan a Deadpool 3. bemutatójának időpontja.

677
Deadpool
Forrás: 20th Century Studios

Igaznak bizonyultak a pletykák, ugyanis nem sokkal korábban Ryan Reynolds közösségi oldalán megerősítette, hogy Hugh Jackman visszatér Farkas/Rozsomák szerepében, sőt a Marvel Studios készülő Deadpool 3. része végre premierdátumot is kapott. És ha ez nem lenne elég, akkor a film egy teasert is kapott.

Ryan Reynolds a Twitteren osztotta meg a Deadpool 3. első teaserét, és bár ez nem egy teaser előzetes, felvételeket még nem tartalmaz a harmadik részből, hiszen a forgatást nem kezdték el, de legalább akkora hordereje van a bejelentésnek: Hugh Jackman visszatér Logan/Rozsomák szerepében a várva várt folytatásban, ami már a Marvel Moziverzumban játszódik.

Reynolds azzal kezdi a videót, hogy bocsánatot kér, amiért lemaradt a D23-ról, de elmondja, hogy már egy ideje nagyon keményen dolgoznak a harmadik filmen. Ezután látjuk, ahogy a csüggedt színész egy kis sétát tesz az erdőben, majd megtölt egy bögrét tiszta szesszel. Ezután elismeri, hogy a Marvel legnagyobb szájhősének bemutatkozójának az MCU-ban ütősnek kell lennie, majd lazán közli, hogy nem jutott az eszébe semmi, de ekkor a háttérben Hugh Jackman felsétál az emeletre.

Nehéz megjósolni, hogy Logan milyen szerepet játszik majd a történetben, de több képregényes anyagból meríthetünk ihletet a készítők. Reynolds már korábban tett rá utalást, hogy a Deadpool harmadik rész eredeti tervében szerepelt egy autós kirándulás Wadedel és Rozsival, így talán ez az ötlet is bekerül majd a filmbe.

Jackman részvétele felvet egy fontos a kérdést: vajon az ő Farkas/Rozsomák karaktere is csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz Deadpool mellett? Nem tudjuk elképzelni, hogy a színész egynél több szerepre szerződött volna, de végül is mindig azt mondta, hogy a Logan – Farkas lesz a hattyúdala, és tessék, most visszatér “még utoljára”, szóval ki tudja megmondani, mire készülnek ők ketten.

Az első két filmet a 20th Century Fox gyártotta, mielőtt a stúdiót felvásárolta volna a Walt Disney Company. A cím nélküli Deadpool 3 részt rendezi Shawn Levy, miután Ryan Reynolds-szal együtt dolgozott a Free Guy és az Az Adam-projekt című filmeken. A Marvel-projekt egyben a Levy és Hugh Jackman újbóli találkozását is jelenti, hiszen a Vasököl című filmben már dolgoztak együtt. A forgatókönyvért Rhett Reese és Paul Wernick felel, de a nevek ismerősek lehetnek, hiszen ők írták az első két film sztoriját is. A Molyneux testvérek a projekt egy korábbi tervezetén dolgoztak.

Véssétek be a naptárba, hogy a Deadpool 3. részét 2024. szeptember 6-án fogják bemutatni a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Előzetesek

Egy visszatérővel befutott a Deadpool & Rozsomák végső előzetese

Ha nem akarsz minden poént lelőni, hagyd ki a Deadpool & Rozsomák...

Russo
BREAKINGFilmek

A Russo testvérekkel a Bosszúállók 5. és a Titkos háború rendezéséről egyeztet a Marvel Studios

Russo testvérek és a korábbi írók menthetik meg a következő két Bosszúállók-filmet.