Főoldal Filmek Néhány pletyka igaz a Deadpool 3. forgatásáról, erősítette meg Shawn Levy
Filmek

Néhány pletyka igaz a Deadpool 3. forgatásáról, erősítette meg Shawn Levy

Sok pletykát olvashattunk a Deadpool 3. forgatásáról, melyiknek örülnétek legjobban ezekből?

688
Deadpool 3.
Forrás: 20th Century Studios

Akárcsak korábban a Doctor Strange az őrület multiverzumában, a Deadpool 3. forgatásáról is izgalmas pletykákat olvashatunk, amelyek szerint egyik karakter a másik után kap szerepet a várva várt folytatásban. Jennifer Garner visszatéréséről Elektra szerepében már olvashattunk, aki a 2005-ös Fenegyerek című film után tér vissza. De egyre több találgatás van arról, hogy ha Taylor Swift feltűnik a filmben, az énekesnő melyik karaktert játssza majd.

A Deadpool 3. rendezője, Shawn Levy sem megerősíteni, sem cáfolni nem volt hajlandó ezeket a pletykákat, amikor a SiriusXM két riportere megkérdezte a direktort. Sőt, a filmes úgy fogalmazott egy interjúban, hogy mindig nagy izgalom övezi ezeket a pletykákat, amelyeket személy szerint maga is kedvel.

Imádom a szerepekkel kapcsolatos pletykákat olvasni az interneten, mert sosem kell válaszolnom rájuk, hogy mi valós és mi fantázia, így a Deadpool 3-mal kapcsolatban csak a nagyon közhelyes ‘no comment’-et fogom mondani mindenféle szereposztással kapcsolatban. Azt mondom, hogy szerencsések vagyunk ebben [hogy ennyien szeretnének szerepelni a filmben]. Biztos van a pletykák között olyan, amely igaz, de sok internetes pletykának semmi valóságalapja, de néhány igaz belőlük.

Shawn Levy

Magáról a filmről keveset tudni, azon kívül, hogy a harmadik rész hangnemében megegyezik majd az első kettőjével, azaz a Marvel Studios nem kényszerítette rá a készítőket, hogy visszafogják magukat. A cím nélküli Deadpool korhatáros-besorolást kap a Marvel Moziverzumban.

“Két nagy filmsztár együtt játszik egy filmben, és a legikonikusabb szerepüket játsszák – ez a mennyországot jelenti a rendezőnek” – mondta Levy a Collidernek idén ősszel. “Tehát a történet, a hangvétel, maga a film is erre az ajándékra támaszkodik, hogy Deadpool és Rozsomák először szerepelnek együtt egy filmben. Szóval, mi határozottan örülünk ennek, és nem fogjuk vissza magunkat.”

Deadpool 3. forgatása a tavasszal kezdődött, azonban a SAG-AFTRA sztrájk miatt a forgatást leállították, és addig nem folytatódhat a munka, amíg a szakszervezetek nem egyeznek meg a stúdiókkal, és ez akár hónapokig is eltarthat. A Disney hivatalosan még nem mondott le a 2024-es premierről, noha több pletyka is megjelent már ezzel kapcsolatban, hogy a stúdió okkal húzta ki a jövő évi megjelenési naptárból a filmet.

Deadpool 3.
Forrás: 20th Century Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.