Főoldal Filmek Taylor Swift nem Dazzler, hanem egy sokkal híresebb szereplő bőrébe bújik a Deadpool 3.-ban
Filmek

Taylor Swift nem Dazzler, hanem egy sokkal híresebb szereplő bőrébe bújik a Deadpool 3.-ban

A legjobb szerepet osztják Taylor Swiftre a készülő Deadpool 3.-ban? Feltéve, ha igazak a pletykák!

617
Taylor Swift
Forrás: MTV

Taylor Swift szerepéről akkor kezdtek pletykálni, amikor az énekesnő képmása feltűnt egy lemezborítón az X-Men: Apokalipszis című filmben. Akkor nem derült ki semmi, majd a pletykák ismét erőre kaptak októberben, amikor a popsztár a hónap elején a Kansas City Chiefs – New York Jets mérkőzésén Ryan Reynolds, Hugh Jackman és Shawn Levy oldalán mutatkozott.

Kit játszik majd Taylor Swift a Deadpool 3.-ban?

Taylor Swift lehetséges szerepéről hónapok óta találgatnak a rajongók. A legkorábbi hírek szerint Lady Deadpoolt, a címszereplő szájhős női változatát alakítja majd. Újabban már arról beszélgettek a rajongók, hogy Dazzler szerepére pályázik Swift, most azonban a MyTimeToShineHello nevű hollywoodi bennfentes legújabb jelentése szerint egy még híresebb karaktert fog alakítani: történetesen önmagát, azaz Taylor Swiftet.

Bár a rajongók számára csalódást okozhat, hogy Taylor Swift nem Lady Deadpoolt vagy Dazzlert alakítja a Deadpool 3.-ban, de a mostani fejlemény még ennél is jobb lehet, persze, amennyiben igaz a pletyka. Üzleti okokból is kifizetődőbb lenne, hiszen vonzóbb lenne a film az énekesnő rajongóinak, több jegyet tudnának eladni a filmre, és azon sem kell aggódniuk a rajongóknak, hogy rögtön a bemutatkozása pillanatában megölnék a Marvel Moziverzumban.

Ryan Reynolds és Hugh Jackman mellett többen visszatérnek az előző két részből, köztük Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa), Stefan Kapicic (Colossus), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead), Shioli Kutsuna (Yukio) és Rob Delaney (Peter).

Emma Corrin várhatóan a gonosz Cassandra Novát alakítja majd, míg Matthew Macfadyen feltehetően az Idővariációs Hatóság egy Paradox nevű ügynökét fogja alakítani. Az is megerősítést nyert, hogy Jennifer Garner újra eljátssza Elektra szerepét, és pletykák szerint Ben Affleck, James Marsden, Patrick Stewart és Ian McKellen is szerepelnek a folytatásban.

A filmet eredetileg 2024-ben szerették volna bemutatni, de eléggé bizonytalan a premier, ugyanis a Disney még augusztusban törölte a filmet a jövő évi naptárból, és néhány napja már olyan pletykákról lehetett olvasni, hogy a SAG-AFTRA elhúzódó sztrájkja miatt tarthatatlan a dátum.

Deadpool 3.
Forrás: 20th Century Studios
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Penge
Filmek

Lelépett a Mahershala Ali főszereplésével érkező Penge rendezője

A Penge újabb problémával nézz szembe, távozott a rendező.

Deadpool & Rozsomák
Filmek

A Deadpool & Rozsomák lesz a filmsorozat leghosszabb őrültsége

Deadpool és Rozsomák őrültségét valószínűleg ennél tovább is elnéznék a rajongók.