Főoldal Filmek A Deadpool 3. sztárjaival lógott Taylor Swift – már spekulálnak az énekesnő cameójáról
Filmek

A Deadpool 3. sztárjaival lógott Taylor Swift – már spekulálnak az énekesnő cameójáról

Arról spekulálnak a rajongók, hogy melyik karaktert játszhatja majd Taylor Swift a Deadpool 3.-ban.

585
Taylor Swift Ryan Reynolds

Hónapok óta pletykálnak arról, hogy Taylor Swift feltűnik majd a Deadpool 3-ban, és a hétvége után sokan váltig állítják, hogy erre garantáltan sor fog kerülni. Történt ugyanis, hogy az amerikaifutball-bajnokság (NFL) hétvégi meccsén Ryan Reynolds és Hugh Jackman oldalán mutatkozott az énekesnő.

Több pletyka is született arról, hogy Taylor Swift egy vendégszerepre (azaz egy cameóra) feltűnik majd a jövőre érkező Deadpool 3. részében. Egyesek szerint Dazzlert fogja játszani, míg mások teljes meggyőződéssel mondják, hogy a Grammy-díjas ikon Lady Deadpoolt alakíthatja; akárhogy is, mindenképpen igazi szenzációnak számítana, ha napjaink egyik legnagyobb énekesnője feltűnne a Marvel Moziverzumban.

A Marvel képregényeiben már olvashattunk Dazzler (Alison Blaire) szuperhősnőről, és gyakran az X-Mennel együtt mutatkozott. Először az Uncanny X-Men #130. számában jelent meg (1980. februárjában). A mutáns képes a hangrezgéseket fény- és energiasugarakká alakítani. Dazzlert a Marvel egyik legjelentősebb és legerősebb női hőseként jellemezték, LMBT-ikonnak bélyegezték.

dazzler x men debut header

A hétvége után valószínűleg már te is belefutottál néhány videóba, hogy Swift jelen volt a MetLife Stadiumban, ahol a New York Jets fogadta vendégül a Kansas City Chiefs-t. Ebben még semmi rendkívüli nincs, de az énekes társaságában ott volt a készülő film rendezője, Shawn Levy, valamint a sztárok, Ryan Reynolds és Hugh Jackman.

Bár múlt héten az írósztrájk hivatalosan is befejeződött, a színészek szakszervezete még harcol a stúdiókkal. A SAG-AFTRA jelenleg is megtiltja a tagoknak, hogy részt vegyenek filmforgatáson, népszerűsítsék a produkciókat, valamint interjúkat adjanak, szóval nagyon úgy fest, hogy egy baráti összejövetelről lehetett csak szó. Ezt támasztja alá az is, hogy Reynolds felesége, Blake Lively is jelen volt. De ki hiszi ezt el, amikor a Deadpool 3. legfontosabb emberei összejönnek?

Swifttől nem áll távol a színészkedés, miután olyan filmekben szerepelt, mint az Amszterdam és a Macskák, és pontosan erre van most szüksége a filmnek: minél nagyobb showra. Az énekesnő körül egyébként is nagy a felhajtás most, ami különösen nagyot dobhatna a film kasszasikerén – noha Swift nélkül is borítékolható, hogy óriási siker lesz a harmadik rész.

Ryan Reynolds és Hugh Jackman mellett többen visszatérnek az előző két részből, köztük Karan Soni (Dopinder), Leslie Uggams (Blind Al), Morena Baccarin (Vanessa), Stefan Kapicic (Colossus), Brianna Hildebrand (Negasonic Teenage Warhead), Shioli Kutsuna (Yukio) és Rob Delaney (Peter).

Emma Corrin várhatóan a gonosz Cassandra Novát alakítja majd, míg Matthew Macfadyen feltehetően az Idővariációs Hatóság egy Paradox nevű ügynökét fogja alakítani. Az is megerősítést nyert, hogy Jennifer Garner újra eljátssza Elektra szerepét, és pletykák szerint Ben Affleck, James Marsden, Patrick Stewart és Ian McKellen is szerepelnek a folytatásban.

A filmet eredetileg 2024-ben szerették volna bemutatni, de a Disney augusztusban törölte a filmet a jövő évi naptárból, amiből arra lehet következtetni, hogy csak 2025-ben fogják bemutatni.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Falcon and the Winter Soldier
Filmek

Mikor és hány órás lesz a Marvel Studios panelje a San Diego-i Comic-Conon?

Megerősítést kapott a Marvel Studios prezentációja a San Diego-i Comic-Conon.