Főoldal Filmek A Disney+ novemberi megjelenései 
Filmek

A Disney+ novemberi megjelenései 

Novemberben ezeket a filmeket és sorozatokat mutatja be a Disney+.

573
Disney+

A Disney+ a Disney, a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic és még sok más tévésorozatokat és filmeket gyártó vállalatnak ad otthont csak úgy, mint a saját gyártású Disney+ tartalmaknak. Mindez 2023 november elsejétől havonta 3090 forintért lesz elérhető.

Üdv Wrexhamben! S2 – November 1.

Rob McElhenney és Ryan Reynolds a világ 3. legrégebbi profi futballklubját irányítja. Az FX Üdv Wrexhamben! nyomon követi Wrexham, az észak-walesi város álmait és gondjait, miközben a történelmi csapat jövője a két hollywoodi sztár kezében van. Az elkötelezett szurkolók a dicső napok visszatéréséről álmodoznak, miközben felkészülnek a kihívásokra, amelyeket a hírnév hozott a közösség számára.

A Német Ház – November 15.

Az eljegyzés előtt álló Eva Bruhnst felkérik, hogy tolmácsoljon egy SS-tisztek elleni tárgyaláson. Szülei és leendő vőlegénye megpróbálja lebeszélni, de ő az ösztöneire hallgat, és elvállalja a munkát. Hamarosan azonban rájön, hogy sokkal személyesebb kapcsolata van a perrel, mint azt valaha is gondolta volna.

Gyilkosság a világ végén – November 14.

Az FX Gyilkosság a világ végén egy krimisorozat, amelynek főhőse egy merőben újfajta nyomozó – a Z generációs amatőr detektív és a tech iránt érdeklődő hacker, Darby Hart (Emma Corrin). Darby és nyolc másik vendég egy visszahúzódó milliárdos (Clive Owen) meghívására egy elvonuláson vesz részt, ami egy távoli és káprázatos helyszínen zajlik. Amikor az egyik vendéget holtan találják, Darbynak minden képességét be kell vetnie, hogy bebizonyítsa, gyilkosság történt, szemben az egymással versengő érdekek áradatával, mielőtt a gyilkos újabb életet oltana ki.

Quiz Lady – November 3.

Egy briliáns, de túlbuzgó, kvízshow-függő fiatal nő és a tőle elhidegült nővére újra összefog, hogy előteremtsék a pénzt anyjuk tetemes szerencsejáték adósságára. Végül egyetlen reményük marad arra, hogy megszerezzék az összeget, hogy a főhősből jóhiszemű kívzjátékost faragnak.

Elkövetők – November 8.

Joe Petrus az amerikai álmot éli: Jules vőlegénye, Frankie és Bud apja, és saját vállalkozásba kezd egy külvárosi városban. Ám Joe-nak van egy titka: három évvel ezelőtt a hírhedt brit bűnöző, Dianne Harewood beszervezte a bandájába, és Joe részt vett egy nagy tétekkel járó bűntényben. Amikor egy gyilkos célba veszi a bűntény mögött álló bandát, Joe rájön, hogy az egyetlen módja annak, hogy biztonságban tartsa a családját, ha visszatér Londonba, felveszi a kapcsolatot régi bandájával, és felkutatja Dianne-t.

Brawn: A lehetetlen Formula-1 sztori – November 15.

Keanu Reeves a Forma-1 történetének egyik legnagyobb sztoriját meséli el. Ross Brawn és olyan nagyra becsült autóversenyző, legendák, mint Jenson Button és Rubens Barrichello szemszögéből minden kiderül a lebilincselő sorozat négy része alatt. A Brawn GP megalakulásától kezdve követhetjük figyelemre méltó útjukat a stratégiai manővereken és pénzügyi próbatételeken keresztül a sportág történetének egyik kivételesen versenyképes korszakában.

Tudtad?

  • A Disney 100 alkalmából a Disney+ egy különleges rövidfilmet mutat be előfizetőinek, a Volt egyszer egy stúdiót, amelynek premierje pontosan október 16-án, a Walt Disney Company alapításának napján volt.
  • Mickey és Minnie 95. évesek! Ünnepeld meg az egereket a csodálatos Mickey egér animációs rövidfilmekkel a Disney+-on.
  • Ausztrália: A sorozat: A hatrészes limitált sorozat, Luhrmann 2008-as Ausztrália című filmjének egy újragondolt és kibővített vátlozata. Igazi Baz Luhrmann-rajongóknak való! november 26-tól az összes epizód elérhető.

KARÁCSONYI VISSZASZÁMLÁLÁS

Télapuk S2 – November 8.

Az első évad folytatásában a Calvin család visszatér a karácsonyi körútról, és mindenki egy varázslatos hógömböt talál a karácsonyfa alatt. Mivel a karácsonyi varázslat minden eddiginél nagyobb volt, Scott a jövőre gondolván Cal-t nevezi ki a következő Télapónak. De nem csak Cal az, aki részese ennek az északi sarki örökségnek. Carolnak és Sandrának is nagy szerep jut, ahogy Scott teljes családi vállalkozássá alakítja át a karácsonyt. Az Északi-sark tudta nélkül egy Mikulás-fanatikus véletlenül kiszabadítja Magnus Antast, vagyis az „Őrült Télapót”, aki Scott Calvin legyőzésére készül.

Egy igazi kirácsony – November 17.

A szeretett franchise visszatér! Scott Calvin 28 év után újra igaz Mikulásként, az Északi-sark és a karácsony vezetőjeként uralkodik. Családjával (Carol, Sandra és Cal) az oldalán, valamint a manóival Scott Calvin megküzd a változó világgal, hogy életben tartsa a karácsony szellemét egy új generáció számára.

Mi várható még novemberben?

  • American Horror Stories S3
  • FX A Rezervátum Kutyái S3
  • Ausztrália: A sorozat
  • Faraway Downs
  • Vigyázz, ufók! S4

Bővebb részletek és előfizetéssel kapcsolatos információkért látogassatok el a Disney+ hivatalos magyar oldalára.

ws disney plus 231026 083219
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Az akolitus
Sorozatok

Az akolitus hozta a Disney+ egyik legerősebb nyitányát

A 2024-es évben a Disney+ legerősebb premierjét produkálta Az akolitus.

Az akolitus
Sorozatkritikák

Az akolitus premier kritika

Az akolitusban végre a Sith-ek kapják a főszerepet, de megérte várni rá?

Az akolitus
Előzetesek

A titokzatos Sith nagyúr kap főszerepet Az akolitus új előzetesében

Az akolitus új előzetesében hallhatjuk és többet láthatunk a Sith mesterből.