Bosszúállók: Végjáték

A Bosszúállók: Végjáték tervein még repülő óriás hangyák is szerepeltek a végső csatában

Újabb koncepciós rajzok kerültek elő a Végjátékról.

Nem túlzás grandiózus finálénak hívni a Bosszúállók: Végjátékot, hiszen új szintre emelte a szuperhősök korát, és egy tíz éven át ívelő összefüggő történetet zárt le. Erről a csatáról az elmúlt időben több koncepciós tervet is megosztottak már a filmen dolgozó grafikusok. A legújabb rajzokon azt nézhetjük meg, ahogy Scott Lang egy sereg repülő óriás hangyát is bevetett volna az Outriders és Chitauri seregek ellen, miközben Thanos leviatán serege is visszatért az epikus csatában. Ezt a tervet végül elvetették, s nem kapott helyet a végső vágásban.

Jackson Sze, a Marvel Studios koncepciós művészének köszönhetően mi is szemügyre vehetjük az egykori terveket, hogy Scott Lang óriásra nőtt hangya seregét hogyan is képzelték volna el a nagy összecsapásban.

Lehet siratni, hogy miért vetették el a terveket, de ha figyelembe vesszük, hogy mi minden kapott helyet a filmben, és mi mást lehetett volna még beletenni, akkor talán picit tényleg zsúfolt lett volna a jelenet. Ugyanakkor hacsak néhány másodperc erejére is láttuk volna a repülő óriás hangyákat a fináléban, az azt igazolta volna, hogy Lang mennyire erős tagja a csapatnak. De nem szabad megfeledkezni arról, hogy Lang így is kulcsszereplőt játszott, hiszen a Kvantumvilágnak köszönhetően sikerült legyőzni Thanost, s visszahozni hőseinket és szeretteinket a csettintés után.

Total
1
Shares
Previous Article

Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster gameplay tűnt fel

Next Article
Rogue

Megan Fox egy gyilkos oroszlánnal kerül összetűzésbe a Rogue első előzetesében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!