Vasember

Vasember halála sokkal durvább is lehetett volna a Bosszúállók: Végjáték fináléjában

Tony Stark, azaz Vasember halálára sokan számítottak a Bosszúállók: Végjátékban, de egy alternatív terv szerint sokkal durvább halált szántak a karakternek.

Tony Stark, azaz Vasember halálára sokan számítottak a Bosszúállók: Végjátékban, de egy alternatív terv szerint sokkal durvább halált szántak a karakternek.

A Marvel Moziverzum grandiózusra sikerült fináléja sok fejtörést okozott Joe és Anthony Russo rendezőnek, hiszen mikor ott állt Tony Stark a Végtelen Kövekkel a kézfején, nem tudták, hogy mi lenne a megfelelő mondat, amivel elköszönhetnek a rajongók szeretett karakterétől. Végül Jeffrey Ford vágó segített megtalálni a tökéletes befejezést, ő ajánlotta a rendezőknek, hogy zárják be a kört azzal az ikonikus mondattal, amit az első Vasember-film végén mondott Stark:

Én vagyok Vasember.

Most a Végjáték vizuális effektek csapat vezetője, Matt Aitken elárulta, hogy eredetileg Vasember máshogy halt volna meg a filmben, egy alternatív befejezésről beszélt, hogy kezdetben a Thanos elleni harcban milyen tervet készített a karakternek.

Érthető okok miatt a rendezők nem mentek bele, hogy így végződjön a film, és valószínűleg a rajongók sem lettek volna oda a jelenetért. Bármennyire is szörnyűnek tűnhet, ez az alternatív befejezés érzelmesebb lett volna, és bizonyította volna a Végtelen Kövek hatalmas erejét, mennyire nagy pusztításra képesek – bár ezt láttuk Thanosnál és Professzor Hulknál, hogy majdnem belehaltak a csettintésbe.

Bosszúállók: Végjáték
Total
60
Shares
Previous Article
Nicholas Hoult

Nicholas Hoult csatlakozott a Mission: Impossible 7. szereplőgárdájához

Next Article
Doctor Strange

Scott Derrickson rendező távozott a Doctor Strange folytatás éléről

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!