Főoldal Filmek A Bosszúállók: Ultron kora sztárja, Thomas Kretschmann is csatlakozott az Indiana Jones 5. rész szereplőihez
Filmek

A Bosszúállók: Ultron kora sztárja, Thomas Kretschmann is csatlakozott az Indiana Jones 5. rész szereplőihez

A forgatást pedig tavaszra időzítették.

186
Indiana Jones

Több probléma is hátráltatta a forgatást, de úgy tűnik, sikerült leküzdeni ezeket a dolgokat. Most a The Wrap értesülése szerint Phoebe Waller-Bridge és Mads Mikkelsen után a német színész, Thomas Kretschmann egy ismeretlen szerepben csatlakozott a James Mangold rendező várva-várt nagy filmjéhez. Kretschmann neve a Bosszúállók: Ultron kora, vagy a King Kong alkotásokból lehet ismerős sokaknak.

Az Indiana Jones franchise ötödik részét több alkalommal is el kellett halasztani, miután sokaknak meggyűlt a baja a forgatókönyvvel. Emellett ez lesz a franchise első olyan alkotása, amit nem a legendás Steven Spielberg készít, bár producerként ő is ott lesz a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy és Frank Marshall mellett. Spielberg még tavaly döntött úgy, hogy átadja a stafétabotot valaki másnak, és pletykák szerint már akkor szóba került James Mangold neve. Ezzel kapcsolatban a Collider már tavaly megkérdezte a producert, hogy miért Mangold lehet az esélyes, amire Marshall úgy felelt, hogy egy csodálatos filmrendező, és Harrisonnal is jó kapcsolatot ápol. Majd hozzátette, hogy természetesen Spielberg továbbra is részt vesz a munkában.

Thomas Kretschmann

David Koepp író, aki Spielberggel együtt dolgozott az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságán, szintén kiszállt a projektből a rendező távozása után. Helyét az a Jonathan Kasdan vette át, aki a Solo: Egy Star Wars-történeten is dolgozott. Ezzel egyfajta családi hagyományt teremtett, hogy valamennyi Kasdan dolgozott az Indiana Jones-filmeken, hiszen az első részt még apja, Lawrence Kasdan írta.

Az eredetileg 2019-re tervezett filmet többször is el kellett halasztani, legutóbb pedig a koronavírus-járvány miatt kellett lemondani a premierről. A filmet most 2022. július 29-én fogják bemutatni a mozikban, és a tervek szerint tavasszal kezdik a forgatást.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Indiana Jones és a sors tárcsája
Filmek

A Disney+ elárulta, mikortól streamelhető az Indiana Jones és a sors tárcsája

Már nem kell sokat várni az Indiana Jones és a sors tárcsája...

Indiana Jones és a sors tárcsája
Filmek

Az Indiana Jones 5. és a Mission: Impossible 7. nagyjából 100M dolláros veszteséget könyvelhet el

Miből jött össze a 100M dolláros veszteség az Indiana Jones 5. és...

Indiana Jones és a sors tárcsája
Filmek

Az Indiana Jones 5. lehet a Disney legnagyobb pénzügyi bukása a 2012-es John Carter óta

A rossz kritikák után nagyon megbukott az Indiana Jones 5. része a...