Indiana Jones 5.

Ismét forgatókönyvíró nélkül maradt az Indiana Jones 5

David Koepp szeptemberben került a projekthez, azonban most elmondta, hogy már távozott is onnan.

Igencsak nehezen akar elkészülni Steven Spileberg legendás franchise-ának, az Indiana Jonesnak a legújabb epizódja. Rendezők és írók váltották egymást a projekt élén, tavaly szeptemberben azonban úgy tűnt, hogy utóbbi posztra sikerült megtalálni a megfelelő embert a Pókember és a Jurassic Park szkriptjeinek kapcsán is ismert David Koepp személyében. Koepp filmográfiája valóban impozáns, így az ő alkalmazása bizakodásra adhatott okot a rajongóknak. A rutinos forgatókönyvíró azonban most egy interjúban elmondta, hogy immáron nem dolgozik az Indiana Jones ötödik részén. A fejleményeket így magyarázta a Collider hasábjain:

James ( Mangold-a szerk.) belépésével logikusnak tűnt, hogy távozzak, hiszen neki is meg kell adni a lehetőséget, hogy a saját embereivel alkossa meg a maga verzióját. Készítetten ugyan néhány verziót Stevennel (Spielberg), azonban az ő távozásával az én maradásom is indokolatlanná vált.

Indiana Jones

Korábban egyébként két másik forgatókönyvíró, Jonathan Kasdan és Dan Fogelman is írtak vázalatokat a filmhez, végül azonban mindketten távoztak a projektből. Egy ideig úgy tűnt, hogy Steven Spielberg rendezheti majd ezt az epizódot is, a rendezőlegenda aztán végül februárban döntött úgy, hogy átadja a stafétát a szintén kiváló James Mangoldnak (többek között Az aszfalt királyai, Logan, A nyughatatlan). Azt azonban egyelőre nem tudni, hogy mikor indulhatnak majd el valóban a munkálatok.

A filmet a tervek szerint 2022. június 29-én mutatják majd be a mozik.

Total
6
Shares
Previous Article

Pletyka erősít rá, hogy miért nem jön jelen generációra is a Resident Evil Village

Next Article

Fejlesztői videón nézhető, és mától ki is próbálható a Grounded

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!