x
Close


Közelgő események

Filmek

Mads Mikkelsennel erősít az Indiana Jones 5.

Mads Mikkelsen csatlakozott Harrison Fordhoz!

Mads Mikkelsennel erősít az Indiana Jones 5.
  • PublishedApril 15, 2021

Egy új Indiana Jones-film már önmagában is igen nagy érdeklődésre tarthatna számot, azonban az ötödik epizód útja még ehhez képest is igen kalandos volt. Forgatókönyvírók, rendezők váltották egymást, a stúdió nehezen akarta letenni a voksát egy koncepció mellett, végül James Mangoldra hárult a feladat, hogy egy izgalmas mozit hozzon össze.

Harrison Ford szerepvállalása nem lehetett kérdéses, nélküle elképzelhetetlen a franchise, a veterán hős azonban két egészen izgalmas játszótársat kap majd. A Fleabag sorozattal hatalmas elismertségre szert tevő, a legutóbbi James Bond-filmen is dolgozó Phoebe Waller-Bridge csatlakozása mindenképp üdítő, akárcsak azé a Mads Mikkelsené, akinek a szereplése épp ma vált nyilvánossá.

Tíz érdekesség, amit talán nem tudtál Mads Mikkelsenről - Puliwood

Mikkelsent legutóbb Thomas Vinterberg Oscar-jelölt drámájában, a Még egy kört mindenkinekben láthattuk, de a mainstream franchise-ok sem állnak távol tőle. Alakított főgonoszt a Doctor Strange-ben, de ő váltja majd Johnny Deppet is a Legendás állatok-filmekben, előbbi magánéleti botrányai miatt. Sőt, Star Wars-filmben, a Zsivány egyesben is láthattuk már a dán színészikont. Azt egyelőre nem tudni, hogy ebben a filmben pontosan milyen szerepet szánnak neki.

Ford mellett egyébként Steven Spielberg is visszatér, igaz, ezúttal csak producerként, a zenét pedig ez alkalommal is a legendás John Williams szerzi majd.

A film bemutatóját a stúdió jövő nyárra, egészen pontosan 2022. július 29-re ütemezte.

Written By
Vigh Martin

Fiatal korom ellenére régóta a mozgókép nagy szerelmese vagyok, de itt leginkább a sorozatok képzik rajongásom tárgyát.