Indiana Jones

Mads Mikkelsennel erősít az Indiana Jones 5.

Mads Mikkelsen csatlakozott Harrison Fordhoz!

Egy új Indiana Jones-film már önmagában is igen nagy érdeklődésre tarthatna számot, azonban az ötödik epizód útja még ehhez képest is igen kalandos volt. Forgatókönyvírók, rendezők váltották egymást, a stúdió nehezen akarta letenni a voksát egy koncepció mellett, végül James Mangoldra hárult a feladat, hogy egy izgalmas mozit hozzon össze.

Harrison Ford szerepvállalása nem lehetett kérdéses, nélküle elképzelhetetlen a franchise, a veterán hős azonban két egészen izgalmas játszótársat kap majd. A Fleabag sorozattal hatalmas elismertségre szert tevő, a legutóbbi James Bond-filmen is dolgozó Phoebe Waller-Bridge csatlakozása mindenképp üdítő, akárcsak azé a Mads Mikkelsené, akinek a szereplése épp ma vált nyilvánossá.

Tíz érdekesség, amit talán nem tudtál Mads Mikkelsenről - Puliwood

Mikkelsent legutóbb Thomas Vinterberg Oscar-jelölt drámájában, a Még egy kört mindenkinekben láthattuk, de a mainstream franchise-ok sem állnak távol tőle. Alakított főgonoszt a Doctor Strange-ben, de ő váltja majd Johnny Deppet is a Legendás állatok-filmekben, előbbi magánéleti botrányai miatt. Sőt, Star Wars-filmben, a Zsivány egyesben is láthattuk már a dán színészikont. Azt egyelőre nem tudni, hogy ebben a filmben pontosan milyen szerepet szánnak neki.

Ford mellett egyébként Steven Spielberg is visszatér, igaz, ezúttal csak producerként, a zenét pedig ez alkalommal is a legendás John Williams szerzi majd.

A film bemutatóját a stúdió jövő nyárra, egészen pontosan 2022. július 29-re ütemezte.

Total
28
Shares
Previous Article
The Falcon and the Winter Soldier

Wyatt Russell lelőtte A Sólyom és a Tél Katonája fináléját egy nagy visszatérővel?

Next Article

Rengeteg új dolog került ki a legújabb Resident Evil Showcase során

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!