Firefly

A Batgirl forgatási képein és videóin jelmezben Brendan Fraser karaktere, Firefly

Végre a gonosztevő jelmezét is láthatjuk.

Az elmúlt néhány napban több új fotót és videót is feltöltöttek az internetre az HBO Max Batgirl című készülő filmjének forgatásáról. Azt már egy ideje tudjuk, hogy A múmia és a Doom Patrol sztárja a gonosz Firefly szerepében egymaga tölti be a főgonoszt, de eddig teljes harci jelmezben még nem láthattuk. A korábbi képek vagy rossz minőségűek voltak, vagy a tűz mindent beborított, s nem láttuk a gonoszt.

A kamerák még mindig forognak a skóciai Glasgow városában a DC Comics és az HBO Max streamingszolgáltató Batgirl című filmjének forgatásáról. Legutóbb Michael Keaton új Batman-jelmezéről szivárogtak ki forgatási fényképek, aki a The Flash után visszatér a képernyőre, most pedig először láthatjuk azt a ruhát, amit Brendan Fraser fog felvenni a gonosz Firefly szerepében.

A képeket elnézve nem vagyunk benne biztosak, hogy valóban a Doom Patrol színészét látjuk a maszk alatt (valószínűbb, hogy egy kaszkadőrdublőr), az viszont tisztán kivehető, hogy milyen lesz Firefly jelmeze. Az eddigiek alapján a jelmezt az Arkham Asylum videojáték ihlette.

Szukits

Zárásként pedig kaptunk friss képet a főhősről is.

Bár a szereposztás bejelentésekor még bizonytalanság övezte Fraser szerepét a filmben, azóta megerősítették, hogy valóban ő játssza a gonosztevő Garfield Lynnst. Egyelőre kérdéses, hogyan mutatják be a karaktert, vagy milyen kapcsolat lesz Barbara Gordonnal, de az eddig látottak alapján a Chrisis on Infinite Earths után bemutatott szociopata piromániást látjuk majd élőszereplős formában.

Barbara Gordon szerepét Leslie Grace kapta. A színésznőt már láttuk több forgatási fotón, és egy hivatalos fényképet is közzétett karakteréről a közösségi oldalán. További szerepben Az Igazság Ligája után J.K. Simmons visszatér James Gordon rendőrfőnökként, majd Brendan Fraser is csatlakozott, aki a gonosz Firefly szerepében tüzeskedik majd.

Az HBO Max streamingszolgáltató impozáns filmjét Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezi. A film hivatalosan még nem kapott premierdátumot, de ahogy arról korábban már beszámoltunk, várhatóan még 2022 év vége előtt elérhetővé teszik.

Total
1
Shares
Previous Article
Indiana Jones

Közel 14 évvel A kristálykoponya királysága premierje után befejeződik az Indiana Jones 5. forgatása

Next Article
Batman

Koncepciós terveken láthatjuk Batman alternatív jelmezeit

Related Posts