Főoldal Filmek A Batgirl producere megerősítette volna, hogy az HBO Max mikor mutatja be a filmet?
Filmek

A Batgirl producere megerősítette volna, hogy az HBO Max mikor mutatja be a filmet?

Nagy év lehet az idei a DC Comics filmes univerzumának.

314
Batgirl

A DC Comics filmes univerzuma fennállása óta talán legsűrűbb évének néz elébe. Csütörtökön végre mozikba kerül Matt Reeves rendezőtől a Batman, de az év hátralévő felében is szuperhősök mentik meg a világunkat a gonosztevőktől. Nyáron érkezik Dwanye Johnson főszereplésével a Black Adam, ősszel visszatér Flash és Michael Keaton Batmanje, és talán Batgirl is bemutatkozik idén.

Michael Uslan producer a napokban látszólag megerősítette, hogy Leslie Grace főszereplésével forgatott a DCEU Batgirl című filmjét még idén az HBO Max streamingszolgáltató műsorára tűzik. Michael E. Uslan Tim Burton 1989-es filmje óta minden modern Batman-film executive producere volt, beleértve Christopher Nolan trilógiáját is, most pedig a Sötét Lovag legújabb történetén dolgozott. A producer néhány napja megerősíthette, hogy a Batgirl 2022-ben debütál az HBO Max felületén.

Hivatalos Facebook-oldalán a következő felirattal megosztotta Michael Keaton sziluettképét a denevérruhában, ami több mint biztató az idei premierre tekintve:

Michael Keaton, aki előbb a The Flash című filmben lesz újra látható Batman jelmezében, később pedig Batgirl oldalán is feltűnik. Úgy tűnik, sűrű lesz az ünnepi időszak, mivel novemberben visszatér Flash, Karácsonykor érkezik az Aquaman and the Lost Kingdom, és ebben az időpontban szeretnék bemutatni Barbara Gordon történetét is.

Barbara Gordon szerepét Leslie Grace kapta. A színésznőt már láttuk több forgatási fotón, és egy hivatalos fényképet is közzétett karakteréről a közösségi oldalán. További szerepben Az Igazság Ligája után J.K. Simmons visszatér James Gordon rendőrfőnökként, majd Brendan Fraser is csatlakozott, aki a gonosz Firefly szerepében tüzeskedik majd.

Az HBO Max streamingszolgáltató impozáns filmjét Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezi.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...