Close


Közelgő események

Filmek

A Bad Boys for Life rosszfiúi kétkerekűre pattannak

Hetek óta forog a Bad Boys franchise harmadik része, amihez most új forgatási képet kaptunk.

A Bad Boys for Life rosszfiúi kétkerekűre pattannak
  • PublishedMarch 21, 2019

Hetek óta forog a Bad Boys franchise harmadik része, amihez most új forgatási képet kaptunk.

Többször is el kellett halasztani a Bad Boys franchise harmadik részének forgatását, de tavaly nyáron végérvényesen is eldőlt, hogy elkészítik a várva várt harmadik részt. A Bad Boys for Life címre keresztelt rész forgatását január közepén kezdték meg Miamiban, azóta pedig több forgatási képet is láttunk a főszereplőkről, hiszen a hosszas egyeztetések után Will Smith és Martin Lawrence páros ismét zsarupárost alakít, hogy ismét közös erővel vegyék fel a harcot a bűnözőkkel szemben.

A legújabb forgatási képeken Smith és Lawrence párosát látjuk egy motorkerékpáron száguldozni, Mike Lowery a volán mögött, míg Marcus a kis oldalkocsiban egy gépfegyverrel tüzel a rosszfiúkra.

Sokáig úgy tűnt, hogy a rajongók lemondhatnak a Bad Boys harmadik részéről, miután a stúdió nem tudta eldönteni, érdemes-e folytatni a 2003-ban bemutatott második részt, ami már akkor is alul teljesített az első részhez képest. Végül Joe Carnaham rendezővel az élén a projekt mozgásba lendült, egymás után érkeztek a biztató jelek, hogy Will Smith és Martin Lawrence alakításában egy korhatáros folytatást látunk, a forgatókönyv is elkészült, azonban kreatív különbségekre hivatkozva Carnaham hatát fordított a Sonynak, s azzal egy időre megpecsételve a Bad Boys for Life sorsát.

Azonban a színészek kitartottak a projekt mellett, és végül tavaly év végén Smith és Lawrence közösségi oldalon jelentette be, hogy aláírtak a filmre, jöhet a harmadik rész. Azután a Sony is nagyobb sebességre kapcsolt, új forgatókönyvírót kapott a projekt, és pár hete már Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezőpáros egy kamera próbát is tartott Will Smith-szel közösen.

Az új rész központjában a miami rendőrség és annak az elit kommandó egysége áll, akik megpróbálják rács mögé JUTTATTATNI a drogkartell fejét, Armando Armas-t (Scipio). Armadno egy hidegvérű gyilkos ördögi természettel megáldva. Maximálisan elkötelezett a kartell iránt, így mikor anyja arra kéri, hogy ölje Mike-ot, a fiú gondolkozás nélkül a nyomozó után ered. Mike egykori barátnője Rite (Paola Nuñez), a kemény és vicces bűnügyi pszichológus, akit ezúttal az AMMO vezető szerepében látjuk, azonban nyoma vész.

Martin Lawrence és Will Smith mellett visszatér Joe Pantoliano Howard kapitány szerepében, de lesznek új szereplői is a harmadik résznek, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton és Paola Nuñez, akik az AMMO különleges rendőri egység embereit alkotják. Ők lesznek ezúttal Marcus és Mike segítői, hogy rács mögé dugják Jacob Scipio Paola Nunez nevű drogkartell fejét. De a héten kiderült az is, hogy világhírű DJ Khaled is csatlakozott a szereplőgárdához, de az ő szerepe egyelőre ismeretlen a filmben.

A Bad Boys for Life bemutatója 2020. január 17-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.