Wide Screen
Filmek

Az első videók a Bad Boys for Life forgatás nulladik napjáról

Will Smith a Bad Boys for Life próbafelvételén járt, és ha már ott volt, közösségi oldalon is dokumentálták az első képsorokat Mike Lowrey visszatéréséről.

Hétvégén megjelent az első felvétel Will Smith Mike Lowrey nyomozó visszatéréséről a Bad Boys for Life kamera próbájáról. A forgatás jelét már múlt héten láttuk, mikor Will Smith közösségi oldalán fényképet mutatott az elkészült forgatókönyvről, csak azt nem tudtuk, hogy mikor kezdődik Mike Lowrey (Will Smith) és Marcus Bennett (Martin Lawrence) duó harmadik kalandja, akik ezúttal egy drogkartell fejét akarják rács mögé dugni.

A film forgatókönyv első változata már évekkel korábban elkészült, amit az akkori Joe Carnaham rendező készített, azonban miután a rendező az Uncharted-film miatt távozott a projekt éléről, a stúdió Chris Bremmer és Peter Craig társírókkal pofozott rajta egy picit. Carnaham durva folytatást tervezett, de hogy Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezőpáros is hasonló utakon indul el, egyelőre nem tudni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CAMERA TEST | BAD BOYS (FOR LIFE) 3 _ #willsmith #mikelowrey #badboys #badboys3 #badboysforlife #badboysforlif3

Will and Jaden (Father & Son) (@willjadensmith) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BAD BOYS (FOR LIFE) 3 | COMING SOON CAMERA TEST | BAD BOYS (FOR LIFE) 3 _ #willsmith #mikelowrey #badboys #badboys3 #badboysforlife #badboysforlif3

Will and Jaden (Father & Son) (@willjadensmith) által megosztott bejegyzés,

Will Smith bejelentése, hogy mától forog a Bad Boys franchise harmadik része:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

First Day of Shooting tomorrow! We watched @BadBoys 1 & 2 together over the weekend. It’s about to be KRAZY! #badboysforlife 📷: @jas

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

Az új rész központjában a miami rendőrség és annak az elit kommandó egysége áll, akik megpróbálják rács mögé JUTTATTATNI a drogkartell fejét, Armando Armas-t (Scipio). Armadno egy hidegvérű gyilkos ördögi természettel megáldva. Maximálisan elkötelezett a kartell iránt, így mikor anyja arra kéri, hogy ölje Mike-ot, a fiú gondolkozás nélkül a nyomozó után ered. Mike egykori barátnője Rite (Paola Nuñez), a kemény és vicces bűnügyi pszichológus, akit ezúttal az AMMO vezető szerepében látjuk, azonban nyoma vész.

Nem tudni, hogy mi gond akadt Joe Carnaham rendező szkriptjével, miért kellett átírni, de elképzelhető, hogy az új csapat más irányba szerette volna vinni a sztorit. Carnaham nemsokkal azután hagyta el a projektet, hogy Michael Bay lemondott produceri feladatáról, majd a rendező is követte naptári összeférhetetlenségre hivatkozva, de valószínű az ügy hátterében kreatív különbség áll, ami a forgatókönyv átírására is magyarázat lehet. Csak remélni tudjuk, hogy tartják magukat az eredeti elképzeléshez, és korhatáros besorolásban készül a Bad Boys franchise harmadik része.

A Bad Boys for Life bemutatója 2020. január 17-én lesz.

Még több a témában...

[Box Office-figyelő] 2020/6. hét: Harley Quinnek még sem kellett volna dobni Jokert?

Tóth Bálint

A Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk rendezői már a Marvel Studios ajtaján kopogtatnak

Kévés Bence Mihály

KRITIKA: Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon