x
Close


Közelgő események

Filmek

Felnőtteknek fog szólni a Bad Boys 3

Hosszas várakozás után semmi sem tartja vissza, hogy elkészüljön a Bad Boys 3 mozifilm.

Felnőtteknek fog szólni a Bad Boys 3
  • Publishednovember 6, 2016

Hosszas várakozás után semmi sem tartja vissza, hogy elkészüljön a Bad Boys 3 mozifilm.

Miután majdnem két évtizedet kellett várni a folytatásra, sokáig kérdéses volt, hogy visszatérnek-e kedvenc színészeink, Will Smith és Martin Lawrence. Szerencsére erre a választ már év elején megkaptuk, mikor bejelentették, hogy Mike (Will Smith) és Marcus (Martin Lawrence) főszereplésében készül a franchise folytatása.

Azon felül, hogy bejelentették a filmet, és megtudtuk, hogy ki rendezi a Bad Boys 3-at, nem sokat tudunk. Nem rég azonban a Collider faggatta Joe Carnaham rendezőt, aki a kelleténél picivel bővebben válaszolt a feltett kérdésekre.

A rendező elmondta, hogy a film forgatókönyvén még picit finomítani kell, de már nagyon jól állnak vele. Nem rég Will Smith-szel közösen nézték át a szkriptet, pár helyen módosítást kell eszközölni, de ha ezzel végeztek, akkor kezdődhet a forgatás – sztárok már nagyon várják, hogy akcióba lendüljenek. Carnaham elmondta, hogy a csapata nem fogja figyelmen kívül hagyni a második rész óta eltelt időt:

Természetesen nem fogjuk figyelmen kívül hagyni az eltelt időt, hogy mi történt 15 éve, és most hol tart az életünk.

Amikor szóba került, hogy milyen besorolást kap a film, a rendező azt válaszolta, hogy „felnőtteknek szóló”, azaz R-besorolást, a legmagasabb számot kapja a film.

Azt hiszem, hogy R-besorolású lesz. Nem is gondoltam arra, hogy egy PG-13-as jelzésű Bad Boys filmet gyártsunk. Még nem tárgyaltuk meg a minősítést, de a másik két film is R-rated jelzésű volt. A Deadpool 800 millió dollárt termelt nemzetközi szinten és ez egy felnőtt film volt, valamint az új Farkas film, a Logan szintén R-es lesz. Úgy gondolom, hogy ezek a dolgok nem befolyásoló tényezők, sőt teóriám szerint az embereket jobban vonzzák a felnőtt filmek, mint a 13-as karikások.

Örülhetnek a rajongók, ugyanis ha 18-as karikát kap a Bad Boys 3, akkor számtalan káromkodás elhangzik majd a filmben, és az erőszakot sem fogják mellőzni. Természetesen egy keményebb filmben, több rosszfiúra is szükség lesz, erre mondta Carnaham, hogy több gazfickóval is számolni kell az új részben:

Nem mondok semmit, mert azzal tönkre tenném a meglepetést, hogy ki lesz az ellenfél. De úgy gondolom, hogy nagyon menő lesz. Nem egy személyről van szó. Annyit mondok, hogy olyan mint egy többfejű hydra, és nagyszerűen fog működni.

A Bad Boys 3 forgatása hamarosan kezdetét veszi, s ha minden jól megy, akkor 2018. január 12-én visszatérnek rosszfiújaink a mozikba.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.