Bad Boys

Will Smith és Martin Lawrence visszatért a Bad Boys for Life első hivatalos képén

Már láttunk forgatási képeket a Bad Boys franchise harmadik részéről, most egy hivatalos promóciós képet tett közzé Will Smith saját oldalán.

Már láttunk forgatási képeket a Bad Boys franchise harmadik részéről, most egy hivatalos promóciós képet tett közzé Will Smith saját oldalán.

Nem akartuk elhinni, mikor két hete bejelentették, hogy forog a Bad Boys for Life a sok huzavona után. Bár a harmadik rész munkájáról már jelentek meg nem hivatalos képek, amiket Will Smith és Martin Lawrence visszatérésének lehettünk szemtanúi, de eddig hivatalos forgatási képet nem kaptunk. Most azonban Will Smith Instagram-oldalán mutatta meg a Miami rendőrség két rosszfiúját, stílusosan a 2011-es P. Diddytől a Bad Boys for Life című aláfestő zenével. [penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FIRST LOOK! Theeeeey’re BAAAAaaaack! 🙂 @badboys ⁣ ⁣ ?: @westbrook @jas

Will Smith (@willsmith) által megosztott bejegyzés,

Sokáig úgy tűnt, hogy a rajongók lemondhatnak a Bad Boys harmadik részéről, miután a stúdió nem tudta eldönteni, érdemes-e folytatni a 2003-ban bemutatott második részt, ami már akkor is alul teljesített az első részhez képest. Végül Joe Carnaham rendezővel az élén a projekt mozgásba lendült, egymás után érkeztek a biztató jelek, hogy Will Smith és Martin Lawrence alakításában egy korhatáros folytatást látunk, a forgatókönyv is elkészült, azonban kreatív különbségekre hivatkozva Carnaham hatát fordított a Sonynak, s azzal egy időre megpecsételve a Bad Boys for Life sorsát.

Azonban a színészek kitartottak a projekt mellett, és végül tavaly év végén Smith és Lawrence közösségi oldalon jelentette be, hogy aláírtak a filmre, jöhet a harmadik rész. Azután a Sony is nagyobb sebességre kapcsolt, új forgatókönyvírót kapott a projekt, és pár hete már Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezőpáros egy kamera próbát is tartott Will Smith-szel közösen.

Az új rész központjában a miami rendőrség és annak az elit kommandó egysége áll, akik megpróbálják rács mögé JUTTATTATNI a drogkartell fejét, Armando Armas-t (Scipio). Armadno egy hidegvérű gyilkos ördögi természettel megáldva. Maximálisan elkötelezett a kartell iránt, így mikor anyja arra kéri, hogy ölje Mike-ot, a fiú gondolkozás nélkül a nyomozó után ered. Mike egykori barátnője Rite (Paola Nuñez), a kemény és vicces bűnügyi pszichológus, akit ezúttal az AMMO vezető szerepében látjuk, azonban nyoma vész.

Nem tudni, hogy mi gond akadt Joe Carnaham rendező szkriptjével, miért kellett átírni, de elképzelhető, hogy az új csapat más irányba szerette volna vinni a sztorit. Carnaham nemsokkal azután hagyta el a projektet, hogy Michael Bay lemondott produceri feladatáról, majd a rendező is követte naptári összeférhetetlenségre hivatkozva, de valószínű az ügy hátterében kreatív különbség áll, ami a forgatókönyv átírására is magyarázat lehet. Csak remélni tudjuk, hogy tartják magukat az eredeti elképzeléshez, és korhatáros besorolásban készül a Bad Boys franchise harmadik része.

Martin Lawrence és Will Smith mellett visszatér Joe Pantoliano Howard kapitány szerepében, de lesznek új szereplői is a harmadik résznek, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton és Paola Nuñez, akik az AMMO különleges rendőri egység embereit alkotják. Ők lesznek ezúttal Marcus és Mike segítői, hogy rács mögé dugják Jacob Scipio Paola Nunez nevű drogkartell fejét. De a héten kiderült az is, hogy világhírű DJ Khaled is csatlakozott a szereplőgárdához, de az ő szerepe egyelőre ismeretlen a filmben.

A Bad Boys for Life bemutatója 2020. január 17-én lesz.

Total
1
Shares
Previous Article
Fekete Párduc

Koncoló visszatér a Fekete Párduc folytatásában?

Next Article
Hobbs

Dwayne Johnson valószínűleg kihagyja a Halálos iramban 9-et

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!