x
Filmek

Martin Lawrence is aláírt a Bad Boys harmadik részére

Kifizetődő volt ennyi évet várni a Bad Boys franchise harmadik részére, ugyanis Will Smith mellett Martin Lawrence is visszatér a harmadik részre.

Martin Lawrence is aláírt a Bad Boys harmadik részére
  • Publishednovember 1, 2018

Kifizetődő volt ennyi évet várni a Bad Boys franchise harmadik részére, ugyanis Will Smith mellett Martin Lawrence is visszatér a harmadik részre.

Will Smith korábban már megerősítette, hogy amennyiben a Sony zöld lámpát ad a Bad Boys for Life címet viselő harmadik résznek, akkor ő újra Mike Lowrey nyomozó bőrébe bújik. Minap Smith találkozott Martin Lawrence színésszel, aki közösségi oldalán szintén megerősítette, hogy ő is visszatér. A csapat együtt, a rendezők kiléte biztos, a forgatókönyv félkész állapotban van, tehát minden adott, hogy végre elkészüljön a várva várt harmadik rész.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

It’s official. Bad Boys for Life. #teammartymar #badboysforlife @willsmith #weback

Martin Lawrence (@martinlawrence) által megosztott bejegyzés,

Marcus és Mike 2003-ban totál kárra törtek egy hajót Miami utcáin, majd Kubában is hatalmas károkat okoztak, csakhogy megállítsák a hírhedt drogkartell vezetőjét, Johnny Tapiát. Sajnos azonban Michael Bay rendezése nem aratott akkora sikert, mint az első rész, így a stúdió sokat hezitált, hogy elkészítsék-e a harmadik részt, amiről 2017-ben hallhattunk először. Azóta többször is eltolták a forgatást, a rendező is lelépett az Uncharted-film élére, de most végre minden összeállt, jöhet a forgatás.

Az első két film műfajában korszakalkotónak számított, így ezek után biztosra mondhatjuk, hogy a harmadik rész minden várakozást felülmúl majd. Ugyan a cselekményről nem árultak el semmit, de arra a készítők céloztak korábbi beszélgetésekben, hogy a harmadik az első rész cselekményét viszi tovább, tehát egy vérbeli folytatást kapunk a pénzünkért, de még az is elképzelhető, hogy a két zsarut nyugdíjazni fogjuk, hogy új karaktereknek adják át a franchiset.

Joe Carnahan direktor távozása után Adil El Arbi és Bilall Fallah páros vette át a rendezői teendőket, akik Carnahan, Anthony Tambakis, Chris Bremner forgatókönyvéből dolgoznak, főszerepekben pedig Martin Lawrence és Will Smith tér vissza. Produceri feladatokat ismét Jerry Bruckheimer látja el. A Sony a filmet 2020. január 17-én készül bemutatni az amerikai mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.