Főoldal Filmek Még több forgatási fénykép a Batgirl produkcióról, és talán újabb karakter visszatérését erősíthették meg
Filmek

Még több forgatási fénykép a Batgirl produkcióról, és talán újabb karakter visszatérését erősíthették meg

Egészen ambíciózus filmnek ígérkezik a Batgirl.

380
Batgirl

Az HBO Max streamingszolgáltató saját készítésű Batgirl című filmjét már pár hónapja forgatják a skóciai Glasgowban, de a forgatásról csak most kezdenek szállingózni a fényképek a szereplőkről és a díszletekről. Az elmúlt napokban már kaptunk képet a főszereplőről, aki egy sejtelmes pólóban és vörös hajjal volt látható, ezt követte pedig egy Batman és Robin falfestményről kaptunk képet.

De ha jobban megnézzük azokat a képeket, akkor néhány graffitit is kiszúrhatunk, ami megerősítheti azt a nemrég felröppent pletykát, miszerint Fekete Kanári is feltűnik majd. Az éjjel azonban még több fotót töltöttek fel a világhálóra a forgatásáról, és ezeken a Ragadozó madarak sztárja, Jurnee Smollett is feltűnik Dinah Lance, azaz Fekete Kanári szerepében – igaz csak a karakter neve olvasható.

A Best of Jurnee Smollett Twitter-felhasználó osztotta meg a képeket, amelyeken a hős neve/logója látható, valamint egy elmosódott felvétel, amin néhány, a karaktert ábrázoló műalkotás látható. Itt maszkkal ábrázolják a Fekete Kanárit, és úgy tűnik, hogy egészen más frizurát visel, mint amit Smollett viselt legutóbb Margot Robbie oldalán a Ragadozó madarakban.

Ez persze nem jelenti azt, hogy Dinah Lance biztosan látható lesz a filmben, hiszen a graffiti akár egy húsvéti tojás is lehet a karakterre, hiszen Misha Green egy saját HBO Max sorozattal készül a karakterrel.

Barbara Gordon szerepét Leslie Grace kapta. A karakterről egy koncepciós tervet már láttunk múlt héten a DC FanDome alatt. Az esemény után kitudódott, hogy Az Igazság Ligája után J.K. Simmons visszatér James Gordon rendőrfőnökként, majd Brendan Fraser is csatlakozott, aki a gonosztevőt fogja játszani az HBO Max streamingszolgáltatóra érkező filmben.

Az HBO Max streamingszolgáltató impozáns filmjét Adil El Arbi és Bilall Fallah rendezi. A Batgirl még nem kapott premierdátumot.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Max
Filmek

Részletes tudnivalók a hamarosan induló Max streaming szolgáltatásról

Egy hónap múlva Magyarországon is elindul a Max - az HBO Max...

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.