Főoldal Filmek Ben Affleck megerősítette, hogy Batman szerepében utoljára a The Flash című filmben lesz látható
Filmek

Ben Affleck megerősítette, hogy Batman szerepében utoljára a The Flash című filmben lesz látható

A kedvenc jeleneteit még nem láttuk, hiszen azokat csak ősszel mutatják be.

474
Batman

Hónapok óta ment a találgatás, hogy mi lesz a színész sorsa, miután visszatér idén ősszel. Most azonban Az Igazság Ligája sztárja, Ben Affleck megerősítette, hogy a The Flash című film után végleg szögre akasztja a denevérjelmezt, elköszön a DC Comics filmes univerzumától. Affleck azt is elárulta, hogy ennek az ikonikus karakter bőrében töltött kedvenc pillanataira a forgatáson került sor.

A 49 éves Batman a Herald Sunnak adott interjújában elárulta, hogy már nem sokáig fogja játszani az ikonikus szuperhős szerepét. A Joss Whedonnal való közös munkája után Affleck bevallotta, hogy a rajta lévő nyomás a szerepe miatt “nagyon, nagyon, nagyon nehéz élmény” volt, és ez vezetett ahhoz, hogy visszaesett, és italhoz nyúlt. Később pedig lemondott az önálló Batman-film rendezéséről, majd főszerepéről is. Ugyanakkor azt is kijelentette, hogy a Zack Snyder által rendezett Justice League forgatása, valamint a The Flash jeleneteinek forgatása “nagyon szépen lezárta a karakterrel kapcsolatos tapasztalataimat”.

Ben Affleckre már régóta számolt azzal, hogy Batmanként szerepet kap a The Flashben, amiről nagyvonalakban annyit tudunk csak, hogy várhatóan a Flashpoint képregénysorozatot dolgozza fel a filmvásznon. Az interjúból megtudtuk, hogy ez a végső visszatérés nagyon szórakoztató volt.

Soha nem mondtam még ilyet – ez még annyira friss, hogy egyik sajtó sem hozta le -, de talán a kedvenc jeleneteim a Batman és a Batman értelmezésére vonatkozóan, amit csináltam, az a a Flash-filmben voltak. Remélem, megőrzik annak integritását, amit csináltunk, mert szerintem nagyszerű és nagyon érdekes volt – más, de nem olyan módon, ami nem illeszkedik a karakterhez.

Ben Affleck

Persze mivel a forgatás még tart, Affleck nem tudja biztosan, hogy az általa kedvelt jelenetek bekerülnek-e a végleges filmbe, illetve milyen formában. De bárhogy is végződjék, több mint elégedett a közreműködéssel.

“Ki tudja?” – tette hozzá. “Lehet, hogy úgy döntenek majd, hogy ez nem működik, de amikor elmentem és megcsináltam, nagyon szórakoztató volt, és nagyon, nagyon kielégítő és bátorító, és azt gondoltam: “Hűha – azt hiszem, végre rájöttem”.”

A The Flash című filmben visszatér Ezra Miller mint Barry Allen azaz The Flash, valamint Kiersey Clemons Iris Westként Az Igazság Ligája után. Sasha Calle itt mutatkozik Supergirl szerepében. Két Batmant is kapunk, Ben Affleck és Michael Keaton látható lesz majd a denevéremberként, és a legújabb hírek szerint várhatóan Michael Shannon és Antje Traue is megismétli Az acélember szerepét, előtti Zod tábornok, utóbbi Faora szerepében.

A The Flash november 4-én kerül bemutatásra kizárólag a mozikban.

Ben Affleck Batman
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.