Főoldal Filmek Denzel Washington már készül A védelmező 3-ra, várhatóan Antoine Fuqua is visszatér
Filmek

Denzel Washington már készül A védelmező 3-ra, várhatóan Antoine Fuqua is visszatér

"Megint összeverhetek pár embert"

564

Antoine Fuqua A védelmező és A védelmező 2-je szinte külön műfajt alkot, „Denzel Washington kiveri a szart is az emberekből” megnevezéssel, így lelkesen figyeltük, marad-e még szufla egy harmadik részre. A védelmező 2. 2018-as bemutatása óta nem lehetett hallani újabb projektről, egészen addig, míg Steve Weintraub a Collidertől le nem ült a Machbeth tragédiája kapcsán, és meg nem vitatta az Oscar-díjassal, hogy A védelmezők 3 lehetne Washington következő filmje.

A színész ezt mondta a Machbeth utáni 2022-es terveiről:

Megírták A védelmezők 3-at, úgyhogy a tervek szerint azt fogom csinálni. Szóval ismét formába kell lendülnöm és elverni az embereket. Megint összeverhetek pár embert. Először Machbeth tragédiája, majd néhány ember elverése, jobb nem is lehetne, igaz?

Denzel Washington

A Collider forrásai szerint Fuquaval tárgyalnak a harmadik film rendezéséről, de ezzel kapcsolatban nem kell fennakadásokra számítani. Valószínűleg ez lesz a következő filmje az Emancipation – amit Will Smith-szel közösen készítenek – után.

A védelmezők harmadik részét hivatalosan még nem erősítették meg, de tudjuk, hogy Fuquanak vannak ötletei. Amikor a Collider 2018-ban beszélt a rendezővel, azt nyilatkozta, szívesen elvinné Robert McCallt a tengerentúlra.

Egy Európai kalandnak képzelem el. Személy szerint Európában szeretném látni a jövőben. Ha Isten is úgy akarja.

Antoine Fuqua

Jelenleg Washington a Machbeth tragédiája című filmben látható, a szintén Oscar-nyertes Frances McDormanddal, Joel Cohen rendezésében.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Denzel Washington
Filmek

Denzel Washington karakteréről mesélt Ridley Scott a Gladiátor készülő folytatásában

A Gladiátor 2. forgatása most hogy újra sínen van, Ridley Scott arról...

A védelmező 3.
Filmkritikák

A védelmező 3. kritika

A védelmező 3. nem lett méltó befejezés, de az akciójelenetek és Denzel...