Főoldal Filmek The Batman: Colin Farrell lesújtóan nyilatkozott Pingvin szerepéről, de nem úgy, ahogy gondolnád
Filmek

The Batman: Colin Farrell lesújtóan nyilatkozott Pingvin szerepéről, de nem úgy, ahogy gondolnád

Inkább csak egy vendégszerepben látjuk?

396
The Batman
Forrás: Warner Bros.

Ez most nem az a film, hogy Oswald Cobblepot hosszú perceken keresztül kergeti Batmant a filmben, hiszen erre Matt Reeves rendező utalt tavaly nyáron a DC FanDome rendezvényen. A The Batman inkább azt mutatja be, hogy miként válik Oswaldból Pingvin, de talán mindenki többet várt, hogy 5-6 jelenetben lássuk a sztárt.

A DC Comics egyik legjobban várt alkotásáról van szó, amit évek óta szerettek volna tető alá hozni. Ben Affleck lemondott, és végül Matt Reeves csapott le a projektre, aki teljesen átdolgozta a sztorit, és még a főszerepet is újraosztotta Robert Pattinsonra. Nem ment minden flottul a produkció körül, még egy világjárvány is sújtotta. A COVID miatt hosszú hónapokra félbe kellett szakítani a forgatást, majd mikor visszatértek, a főszereplő pozitív koronavírus-tesztet adott. Erre a pillanatra így emlékezett vissza Colin Farrell a Happy San Confused műsorban.

Robert megbetegedett, és ez olyan volt, hogy ’a kibaszott Batman elkapta a COVIDot? Batman covidos? A kurva életbe.’ Tizenkét vagy tizennégy hónap alatt forgattuk le az első csapótól az utolsóig.

Colin Farrell

A stáb még tavasszal elcsomagolt, és a podcastból megtudtuk, hogy a rendező most vágja a filmet, de ez minden, amit hallott a filmről, és még Farrell sem tudja, hogy mire készül Reeves, de nagyon elmélyült a munkában. Farrell megerősítette, hogy sajnos viszonylag jelentéktelen szerepet játszik a filmben.

Csak öt-hat jelenetben szerepelek, úgyhogy alig várom, hogy lássam a filmet, mert a jelenlétem nem fogja elrontani. Kicsit kényelmetlenül fogom érezni magam abban a kilenc percben, de már alig várom, hogy lássam a többit, hogyan keltette életre [Matt] ezt a világot.

A rendező nem viccelt, amikor Pingvin bemutatkozásáról beszélt. Feltehetően a terv az, hogy nagyobb szerepet kap a folytatásban. A The Batman Rébuszra fókuszál, ami nem rossz dolog, mert amíg Pingvint többször is láttuk Batman ellenfelekét a filmvásznon, addig Rébusz a háttérbe szorult. Most azonban rivaldafénybe kerül, s Gotham sötét lovagja egy félelmetes ellenféllel találja szembe magát. Paul Dano karakterét láttuk előzetesben, és néhány kiszivárgott portékán a maszkját is megcsodálhattuk közelebbről.

A filmet eredetileg nyáron mutatták volna be, ám a COVID miatt előbb őszre, majd 2022. március 4-ére csúsztatta a Warner Bros.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.