Főoldal Filmek Forog a John Wick 4. rész, és a Tőrbe ejtve 2. stábja is munkához látott Görögországban
Filmek

Forog a John Wick 4. rész, és a Tőrbe ejtve 2. stábja is munkához látott Görögországban

Két nagy folytatásnál is bekapcsolták a kamerákat.

420
John Wick

Nagy nap ez a hollywoodi produkcióknál. Nem sokkal korábban számoltunk be arról, hogy James Wan már javában dolgozik az Aquaman and the Lost Kingdom folytatáson, emellett pedig másik két nagy franchise is zöld utat kapott. Keanu Reeves főszereplésével már forog a John Wick 4., valamint Daniel Craig detektív története, a Tőrbe ejtve 2. részt Európában fényképezik.

A Lionsgate stúdió tegnap reggel SMS-ben erősítette meg, hogy a John Wick: Chapter 4. stábja már munkához látott. A hivatalos közlemény úgy szólt, hogy „Elkezdődött. Tekintsük ezt szakmai udvariasságnak. A John Wick: Chapter 4. forgatása már elkezdődött.”

A rendezői székben ezúttal is Chad Stahelski foglal helyet, aki Shay Hatten és Michael Finch forgatókönyvét veszi filmre. Stahelski a franchise első részét David Leitch rendezővel közösen forgatta, de a 2. résztől kezdte már egyedül dolgozott a főszereplőt alakító Keanu Reeves-zel. A sztárhoz csatlakozott Donnie Yen (Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet), új belépőként Rina Sawayama, Shamier Anderson (Wynonna Earp, Góliát), Bill Skarsgård (Az, Deadpool 2) és Hiroyuki Sanada (Az utolsó szamuráj, Farkas).

Bár a stúdió eddig nem adott ki hivatalos közleményt a szereposztással kapcsolatban, de várhatóan a korábbi filmekből többen visszatérnek a negyedik fejezetre, köztük Ian McShane, Lance Reddick, Laurence Fishburne, Tobias Segal, Saïd Taghmaoui, Asia Kate Dillon, Robin Lord Taylor, illetve Jason Mantzoukas. Ami pedig a sztorit illeti, egyelőre annyit tudni, hogy A Continental legmélyebb bugyrait ismerhetjük meg, a s filmet több európai országban, Franciaországban és Németországban, valamint Japánban is fényképezik majd. A filmet 2022. május 27-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Tőrbe ejtve

A hírhez kapcsolódik, hogy Rian Johnson is bejelentkezett, és elkezdődött a Tőrbe ejtve 2. forgatása, amiben a James Bond franchise sztárja, Daniel Craig visszatér Benoit Blanc detektív szerepében. Mások mellett Dave Bautista, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Kate Hudson, Madelyn Cline és Jessica Henwick is feltűnik még a folytatásban, amit valamikor 2022-ben mutatnak be a Netflixen.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

John Wick: 4. felvonás
Filmek

Keanu Reeves külön kérte, hogy úgy végződjék a John Wick: 4. felvonás

Nem egyértelmű a John Wick: 4. felvonás befejezése, hogy meghalt vagy életben...

John Wick: 4. felvonás
Filmek

A John Wick: 4. felvonás alternatív befejezése nem nyerte el a közönség tetszését a tesztvetítésen

A közönségnek mindkét befejezést levetítették, de nem voltak elragadtatva az alternatív befejezéstől.