Aquaman

James Wan egy képpel reprezentálta, hogy forog az Aquaman and the Lost Kingdom című folytatás

Hivatalosan is elrajtolt az Aquaman 2. forgatása.

A rendező közösségi oldalán jelentette be, hogy forog a DC Comcis nagysikerű Aquaman folytatása. James Wan egy jeges képpel jelentette be mindezt, hogy a mai nappal kezdetét vette a munka, amire a színészek, köztük Amber Heard már hónapok óta utalt és készült keményen Mera szerepére.

A rendező még június elején fedte fel, hogy milyen alcímen fogják bemutatni a második részt, aki most Instagramon örömmel adta hírül, hogy már javában folyik az Aquaman and the Lost Kingdom forgatása. Wan egy fotót tett közzé a csapóról (feltehetően Necrus a munkacím) a Day One #Aquaman2 felirattal. Sok mindent nem tudtuk meg a kulisszák mögötti képből, mindössze azt erősítette meg, hogy Atlantisz királya (Jason Momoa) a film egy adott pontján látogatást tesz egy fagyos helyszínre. Talán ez a titokzatos helyszén a filmcímben szereplő Elveszett Királyság akar lenni?

Korábban a The Illuminerdi szellőztette meg, hogy a Necrus címen forog a film, ami egy titokzatos Fekete Városra utal. A városra, ami egy víz alatti kanyon legmélyén húzódik, és amelyről eddig egyetlen alkalommal az Aquaman képregény 30. lapszámában olvashattunk. Lakói egy militarista társadalom, amelyet Mongo király vezet. A király úgy véli, hogy a felszíni lakosok minden inváziójára agresszív és halálos válaszcsapást kell adni. Talán ez bontakozik majd ki az Aquaman 2. részében is.

Atlantisz hősét és királyát ezúttal is a rajongók nagy kedvence, Jason Momoa játssza, mellékszerepben Amber Heard (Mera), és várhatóan Patrick Wilson (Orm), Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta) és Dolph Lundgren (Nereus) mind visszatérnek az előző részből, míg a Trónok harcarosszfiúja, Pilou Asbæk nemrég csatlakozott a színészgárdához egy ismeretlen gonosz szerepében. Nicole Kidman (Atlanna), Temuera Morrison (Thomas Curry) és Willem Dafoe (Vulko) visszatéréséről egyelőre nincs hír, de valószínűleg valamilyen formában ők is ott lesznek a második menetben.

Az Aquaman and the Lost Kingdom bemutatója 2022. december 16-án kerül sor az amerikai mozikban.

Total
7
Shares
Previous Article
Transformers

Világsztár szólaltatja meg Optimus Fővezért a Transformers: Fenevadak kora című új filmben

Next Article
John Wick

Forog a John Wick 4. rész, és a Tőrbe ejtve 2. stábja is munkához látott Görögországban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!