x
Close


Közelgő események

Filmek

James Wan egy képpel reprezentálta, hogy forog az Aquaman and the Lost Kingdom című folytatás

Hivatalosan is elrajtolt az Aquaman 2. forgatása.

James Wan egy képpel reprezentálta, hogy forog az Aquaman and the Lost Kingdom című folytatás
  • PublishedJune 29, 2021

A rendező közösségi oldalán jelentette be, hogy forog a DC Comcis nagysikerű Aquaman folytatása. James Wan egy jeges képpel jelentette be mindezt, hogy a mai nappal kezdetét vette a munka, amire a színészek, köztük Amber Heard már hónapok óta utalt és készült keményen Mera szerepére.

A rendező még június elején fedte fel, hogy milyen alcímen fogják bemutatni a második részt, aki most Instagramon örömmel adta hírül, hogy már javában folyik az Aquaman and the Lost Kingdom forgatása. Wan egy fotót tett közzé a csapóról (feltehetően Necrus a munkacím) a Day One #Aquaman2 felirattal. Sok mindent nem tudtuk meg a kulisszák mögötti képből, mindössze azt erősítette meg, hogy Atlantisz királya (Jason Momoa) a film egy adott pontján látogatást tesz egy fagyos helyszínre. Talán ez a titokzatos helyszén a filmcímben szereplő Elveszett Királyság akar lenni?

Korábban a The Illuminerdi szellőztette meg, hogy a Necrus címen forog a film, ami egy titokzatos Fekete Városra utal. A városra, ami egy víz alatti kanyon legmélyén húzódik, és amelyről eddig egyetlen alkalommal az Aquaman képregény 30. lapszámában olvashattunk. Lakói egy militarista társadalom, amelyet Mongo király vezet. A király úgy véli, hogy a felszíni lakosok minden inváziójára agresszív és halálos válaszcsapást kell adni. Talán ez bontakozik majd ki az Aquaman 2. részében is.

Atlantisz hősét és királyát ezúttal is a rajongók nagy kedvence, Jason Momoa játssza, mellékszerepben Amber Heard (Mera), és várhatóan Patrick Wilson (Orm), Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta) és Dolph Lundgren (Nereus) mind visszatérnek az előző részből, míg a Trónok harcarosszfiúja, Pilou Asbæk nemrég csatlakozott a színészgárdához egy ismeretlen gonosz szerepében. Nicole Kidman (Atlanna), Temuera Morrison (Thomas Curry) és Willem Dafoe (Vulko) visszatéréséről egyelőre nincs hír, de valószínűleg valamilyen formában ők is ott lesznek a második menetben.

Az Aquaman and the Lost Kingdom bemutatója 2022. december 16-án kerül sor az amerikai mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.