Főoldal Filmek James Wan rendező felfedte az Aquaman 2. hivatalos filmcímét
Filmek

James Wan rendező felfedte az Aquaman 2. hivatalos filmcímét

Megvan a folytatás címe.

572
Aquaman
Forrás: Warner Bros.

Pontosan nem tudni, hogy mikor kezdik az Aquaman franchise második rész forgatását, de a jelek szerint már gőzerővel dolgoznak az előkészítésen. Amber Heard több alkalommal is utalt erre a tavasszal, most pedig a film rendezője és írója, James Wan tett közzé egy képet, ami lerántotta a leplet a filmcímről. Szóval tényleg a célegyenesbe értünk, hamarosan kezdődhet a munka.

James Wan direktor hajnalban tett közzé egy képet közösségi oldalán, hogy a DC Comics készülő folytatás az Aqumana and the Lost Kingdom (azaz az elveszett királyság) címet viseli. Rejtélyes alcímet kapott a második rész, de már a munkacím is felvetett néhány kérdést. Korábban a The Illuminerdi szellőztette meg, hogy a Necrus címen forog a film, ami egy titokzatos Fekete Városra utal. A városra, ami egy víz alatti kanyon legmélyén húzódik, és amelyről eddig egyetlen alkalommal az Aquaman képregény 30. lapszámában olvashattunk. Lakói egy militarista társadalom, amelyet Mongo király vezet. A király úgy véli, hogy a felszíni lakosok minden inváziójára agresszív és halálos válaszcsapást kell adni. Talán ez bontakozik majd ki az Aquaman 2. részében is.

Atlantisz hősét és királyát ezúttal is a rajongók nagy kedvence, Jason Momoa játssza, mellékszerepben Amber Heard (Mera), és várhatóan Patrick Wilson (Orm), Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta) és Dolph Lundgren (Nereus) mind visszatérnek az előző részből, míg a Trónok harca rosszfiúja, Pilou Asbæk nemrég csatlakozott a színészgárdához egy ismeretlen gonosz szerepében. Nicole Kidman (Atlanna), Temuera Morrison (Thomas Curry) és Willem Dafoe (Vulko) visszatéréséről egyelőre nincs hír, de valószínűleg valamilyen formában ők is ott lesznek a második menetben.

A DC Moziverzum nézői nem fognak unatkozni a 2022/2023-as évben, bőven lesz miből csemegézni. A Warner Bros. 2022. március 4-én fogja bemutatni a The Batmant, Dwayne Johnson főszereplésével 2022. július 29-én kerül bemutatásra a Black Adam, érkezik a The Flash 2022. november 4-én és év végén Jason Momoa és Amber Heard karakterei is visszatérnek a filmvászonra. A Shazam: Fury of the Gods 2023. június 2-án érkezik, de ezen felül pedig olyan más alkotások vannak terítéken, mint a Kék Bogár, a Batgirl, a Supergirl, A zöld lámpások, a Static Shock, a cím nélküli Wonder Woman folytatás, illetve egy fekete Superman-filmen is dolgoznak.

Az Aquaman and the Lost Kingdom bemutatója 2022. december 16-án kerül sor az amerikai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.