Superman

Fekete rendezővel és színésszel készül az új Superman-film

Már időben is elhelyezték ezt az új filmet.

Állítólag a Warner Bros. fekete rendezőt keres az új Superman-film fényképezésére, amiben a Krypton szülöttjét egy fekete színész keltheti majd életre. Nem először hallunk erről a projektről, 2019 még Michael B. Jordan neve merült fel, mint potenciális befutó Henry Cavill helyére, aki valószínűleg szögre akasztotta a szuperhősjelmezt.

A The Hollywood Reporter cikkében egy névtelen forrásra hivatkozva arról számolt be, hogy a Warner Bros. és a DC elkötelezett amellett, hogy fekete rendező készítse a következő Superman-filmet. A film tényleg készül, és Ta-Nehisi Coates egy ideje már dolgozik a forgatókönyvön, csak még a rendező és a főszereplő kilétét nem fedték fel. Nagyon úgy tűnik, J.J. Abrams bármennyire szeretne Superman-filmet rendezni, ezúttal sem jön össze, bár producerként továbbra is fontos szerepet játszik.

Konkrétumokat nem tudtunk meg, hogy ki lehetne Superman, ahogy a rendezőket sem nevezték meg. A lap forrásai azonban megjegyezték, hogy a készülő alkotás nem része a Snyderverse hamvaiból született DC Moziverzumnak. Miközben Wonder Woman, Aquaman és Flash történetei egy közös nagy univerzumban kapnak helyet, addig Superman történetére egy önálló filmként kell tekintenünk, akárcsak a The Batmanre és a tervezés alatt álló Joker-folytatásra.

Az egyik lehetőség az lehet, hogy a film a 20. században játszódik, ahogy arra láttunk példát Todd Phillips rendezőtől a díjnyertes Jokernél. A jelentés szerint az új Superman az 1980-as években játszódik majd, és ezzel a húzással még inkább szétválaszthatjuk a DC Moziverzum különböző alkotásait egymástól.

Superman
Total
9
Shares
Previous Article
Penge

Nyilvánosságra hozták a Penge lehetséges rendezőinek listáját, de szeptemberről 2022-re halasztották a forgatást

Next Article
A csodálatos Pókember

Andrew Garfield már azt mondja, hogy „soha ne mondd, hogy soha” a Pókember: Nincs hazaút pletykáira

Related Posts