Joker

Úgy tűnik, hogy a Warner Bros. mégiscsak készül a Joker folytatással

Tényleg elkészül majd a második rész?

Nem hivatalosan már 2019-ben bejelentették, hogy a nagysikerű Joker folytatást kap. Todd Phillips ezeket az állításokat cáfolta később, miszerint egy folytatáson dolgozna. Mások sem értettek egyet ezzel, szerintük egy ilyen mesterművet nem kéne elrontani egy folytatással, de nagyon úgy tűnik, hogy a Warner Bros. is a folytatást akarja.

Nem sokkal azután, hogy a Joker csaknem egymilliárd dollárt hozott a nemzetközi jegyértékesítésből, szárnyra kaptak az első pletykák, hogy a sikert meglovagolva már a második részen dolgoznak. Az akkori hírek szerint a rendező és Joaquin Phoenix összeülnek megvitatni a folytatás tervét. Erre a pletykára később Todd és Phoenix is reagált, tagadták, hogy bármi közük lenne egy esetleges folytatáshoz.

Az elmúlt évben több pletyka is keringett ezzel kapcsolatban, de hivatalos megerősítést nem kapott, s a nagyobb hollywoodi oldalak sem erősítették meg. Egészen eddig a pillanatig, ugyanis nem sokkal korábban a The Hollywood Reporter arról írt, hogy a Warner Bros. egy folytatással tervez. A lap beszámolójában úgy fogalmaz, hogy a The Flash-filmmel, ami megnyitja a kaput a multiverzum előtt, ami lehetővé teszi különböző karakterek és valóságok alakuljanak ki egymás mellett a DC Moziverzumon belül. Robert Pattinson főszereplésével a The Batman és a bejelentett HBO Max spin-off sorozat Gotham rendőrei kivételével a Joker tervezett folytatása egy másik univerzumban játszódik.

Hangsúlyozzuk, hogy még ez sem hivatalos bejelentés, továbbra sem tudni, hogy mire készül a stúdió, de valószínűleg, ahogy a cikk is említi, Joker és Batman nem fognak találkozni egy darabig még. Nem tudjuk, hogy Matt Reeves mit tervez, hiszen a The Batman csak egy trilógia első felvonása lesz. 

Joker
Total
3
Shares
Previous Article
A galaxis őrzői James Gunn

James Gunn elárulta, hogy A galaxis őrzői vol. 3. után mihez kezd, lesz-e folytatás

Next Article
House of the Dragon

Első fotók a House of the Dragon sorozatból

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!