Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

[FRISSÍTVE] A Warner berendelte a Joker folytatását, de Todd Phillips ennyivel nem érte be

Bár a készítők nem számoltak a Joker-film folytatásával, az 1 milliárd dolláros bevétel végül meggyőzte őket a folytatásról, miközben Todd Phillips tarsolyában más is van.

Nem túlzás kijelenteni, hogy még a készítők sem vártak ekkora sikert a Joker-filmtől, arról meg nem is álmodtak, hogy az egyik legrangosabb nemzetközi filmfesztiválon elhozzák a fődíjat. Nos, Todd Phillips rendező és Joaquin Phoenix főszereplésével készült képregényfilm augusztusban megnyerte a Velencei Filmfesztivál fődíját, azóta pedig megállíthatatlan a mozik kasszái előtt.

Nemrég átlépte az egymilliárd dolláros bevételt, s ezzel minden idők legjövedelmezőbb R-besorolású képregényfilmje lett, amihez még Ryan Reynolds, azaz Deadpool is gratulált. A sikerek után szinte elkerülhetetlennek tűnt a folytatás, amiről most a mindig jól értesült The Hollywood Reporter azt írja, hogy a Warner Bros. zöld utat adott a projektnek, hogy még jobban megismerjük a bohócherceg felemelkedését a DC színeiben.

És ez még semmi. Mert hírek szerint Todd Phillipsnek a horrorfilmek után annyira bejött a zsánerváltás, hogy több eredettörténetet is készíteni akar a DC képregények gazembereiről. Beszámolók szerint a rendező a Joker-film nyitóhétvégéjén megkereste a Warner vezetőit, hogy szívesen forgatna filmet más gazemberekről is, és állítólag legalább egy másik eredettörténetre engedélyt kapott a stúdiótól. Fogalmunk sincs, hogy mi lehet a másik projekt, de Lex Luthor neve többször is felbukkant már, így akár róla is önálló filmet forgathatnak.

A Deadline alaposan rácáfolt a THR állítására, miszerint a Warner berendelte a Joker folytatását. A lap forrásai elmondták, hogy csak tervben van a folytatás, még nem döntöttek róla, és egyhamar nem fogják elkészíteni. Sőt, még a rendezővel sem tárgyaltak erről, ahogy arról sem, hogy más eredettörténetet forgasson.

Joker

Még több a témában...

A Shazam! rendezője elárulta, miért nem a tradíciós DC logóval kezdődött a film

Kévés Bence Mihály

Zack Snyder elárulta, eredetileg milyen szerepet szánt Wonder Womannak a Batman Superman ellenben

Kévés Bence Mihály

Nem streaming lett belőle, hanem két hónappal eltolták a Wonder Woman 1984 bemutatóját

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat