Superman

A Bad Robot vezetésével egy Superman-film rebooton dolgozik a Warner Bros.

Superman visszatér, de új formában.

A legfrissebb értesülések szerint a Superman franchise hamarosan visszatér a nagyképernyőre, miután a J.J. Abrams produkciós cége, a Bad Robot egy rebooton dolgozik. A Deadline rántotta le a leplet, hogy a Warner Bros. az Acélember visszatérésén dolgozik. Ennek az új filmnek a történetét pedig Ta-Nehisi Coates írja majd.

A munkálatokat a Bad Robot producere, Hannah Minghella felügyeli. Egyelőre nem esett szó arról, hogy kik kapnak szerepet a filmben, és azt sem lehet tudni, hogy Henry Cavill marad-e a film főszereplője, vagy a karakter köpenyét egy másik színész ölti magára. A hírt a Variety is megerősítette. A lap cikkében kitért arra is, hogy a szereplőválogatásra még nem került sor, és Coates igyekszik úgy beállítani, hogy a reboot még mindig a DC Moziverzumban játszódik.

Egy megtiszteltetés a Warner Bros. stúdiótól és a Bad Robot-tól, hogy meghívást kaptam a DC Moziverzumba. Várom, hogy érdemlegesen hozzászóljak Amerika legismertebb mitikus hősének örökségéhez.Ta-Nehisi Coates

Mint arra a rajongók is emlékeznek, Abrams neve már a 2000-es évek elején felmerült, amikor a franchise újraindításán dolgoztak. A Superman: Flyby egy új trilógia első felvonása lett volna, s egy teljesen más irányba vitte volna Supermant. Sajnos ez is egyike annak a sok projektnek, ami soha nem valósult meg. A producer és rendező még 2019-ben kötötte meg az évtized egyik legnagyobb üzletét, amikor több projektre is szerződött a WarnerMedia vállalattal. Abrams jelenleg A sötét Az Igazság Ligája HBO Max sorozaton dolgozik, de nem olyan rég az is kiderült, hogy egy Constantine-sorozaton is munkálkodnak.

Eközben pedig Coates egy elismert írónak és újságírónak számít, aki a Between the World and Me könyvet írta, és jelenleg pedig a Marvel Fekete Párduc és Amerika Kapitány havi képregénylapjait írja. Emellett pedig Ryan Coogler rendező és Michael B. Jordan következő közös filmjének, a Wrong Answer szkriptjén is dolgozik. Tekintettel arra, hogy maga Jordan vetette fel az ötletet a stúdiónak, hogy Superman legyen, talán még össze is jöhet a színésznek.

Total
1
Shares
Previous Article

Ezek lesznek a márciusi PlayStation Plus játékok

Next Article
District 9

Jön a District 9 folytatása, maga Neill Blomkamp rendező erősítette meg a hírt

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!