Főoldal Filmek A Bad Robot vezetésével egy Superman-film rebooton dolgozik a Warner Bros.
FilmekBREAKING

A Bad Robot vezetésével egy Superman-film rebooton dolgozik a Warner Bros.

Superman visszatér, de új formában.

505
Superman

A legfrissebb értesülések szerint a Superman franchise hamarosan visszatér a nagyképernyőre, miután a J.J. Abrams produkciós cége, a Bad Robot egy rebooton dolgozik. A Deadline rántotta le a leplet, hogy a Warner Bros. az Acélember visszatérésén dolgozik. Ennek az új filmnek a történetét pedig Ta-Nehisi Coates írja majd.

A munkálatokat a Bad Robot producere, Hannah Minghella felügyeli. Egyelőre nem esett szó arról, hogy kik kapnak szerepet a filmben, és azt sem lehet tudni, hogy Henry Cavill marad-e a film főszereplője, vagy a karakter köpenyét egy másik színész ölti magára. A hírt a Variety is megerősítette. A lap cikkében kitért arra is, hogy a szereplőválogatásra még nem került sor, és Coates igyekszik úgy beállítani, hogy a reboot még mindig a DC Moziverzumban játszódik.

Egy megtiszteltetés a Warner Bros. stúdiótól és a Bad Robot-tól, hogy meghívást kaptam a DC Moziverzumba. Várom, hogy érdemlegesen hozzászóljak Amerika legismertebb mitikus hősének örökségéhez.

Ta-Nehisi Coates

Mint arra a rajongók is emlékeznek, Abrams neve már a 2000-es évek elején felmerült, amikor a franchise újraindításán dolgoztak. A Superman: Flyby egy új trilógia első felvonása lett volna, s egy teljesen más irányba vitte volna Supermant. Sajnos ez is egyike annak a sok projektnek, ami soha nem valósult meg. A producer és rendező még 2019-ben kötötte meg az évtized egyik legnagyobb üzletét, amikor több projektre is szerződött a WarnerMedia vállalattal. Abrams jelenleg A sötét Az Igazság Ligája HBO Max sorozaton dolgozik, de nem olyan rég az is kiderült, hogy egy Constantine-sorozaton is munkálkodnak.

Eközben pedig Coates egy elismert írónak és újságírónak számít, aki a Between the World and Me könyvet írta, és jelenleg pedig a Marvel Fekete Párduc és Amerika Kapitány havi képregénylapjait írja. Emellett pedig Ryan Coogler rendező és Michael B. Jordan következő közös filmjének, a Wrong Answer szkriptjén is dolgozik. Tekintettel arra, hogy maga Jordan vetette fel az ötletet a stúdiónak, hogy Superman legyen, talán még össze is jöhet a színésznek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.