Főoldal Sorozatok Lényegesen más lesz az a Constantine reboot, amin J.J. Abrams és az HBO Max dolgozik
Sorozatok

Lényegesen más lesz az a Constantine reboot, amin J.J. Abrams és az HBO Max dolgozik

Egy sötétebb Constantine-t kapunk.

428
Constantine

Még hét elején kaptunk hírt arról, hogy az HBO Max streamingszolgáltató egy diverz színészt keresnek egy vezető főszerepre. A titokzatos projektre már forgatókönyvírót is talált a szolgáltató, aki J.J. Abrams lesz. A Bad Robot produkciós cégével közösen fogja elkészíteni a Constantine franchise rebootját.

Bár sokan abban a hitben voltak, hogy J.J. Abrams egy új Constantine-filmen dolgozik, most azonban a Deadline lerántotta a leplet a titokzatos projektről. A lap információ szerint valójában egy sorozatról van szó, amit a streamingszolgáltatón fognak bemutatni. A projekt még nagyon korai fázisban jár, de beszámolók szerint minden korábbinál sötétebb rebooton dolgoznak.

Az angol brit regényíró, Guy Bolton írja a pilot sztoriját, és várhatóan marad a későbbi epizódokra is, mint vezető forgatókönyvíró. A projekt súlyát az is jól mutatja, hogy felállítottak egy nagyobb írói szobát is erre a faladatra, és a tervek szerint valamikor márciusban ülnek össze az írók kidolgozni a sorozatot. Továbbá, egy tegnap megjelent hír arra is rávilágított, hogy az HBO Max és a Bad Robot aktívan keresik azt a diverz színészt, aki eljátszhatja a főszerepet a sorozatban. Jelentések szerint egy Riz Ahmed kaliberű színészt szeretnének a főszerepre. Ez lényegesen eltér a korábbi feldolgozásoktól, amelyekben Keanu Reeves (Constantine film) és Matt Ryan (az NBC feldolgozásában a Holnap legendái sorozatban) játszotta ezt a karaktert.

Korábbról tudjuk, hogy a Bad Robot több projekten is dolgozik, miután J.J. Abrams az elmúlt évtized egyik legnagyobb üzletét kötötte a WarnerMedia cégcsoporttal. Központban A sötét igazság ligája csapata áll, amihez most Constantine is csatlakozott.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...