x
Close


Közelgő események

Sorozatok

Csak az Obi-Wan Kenobi után forgatják a The Mandalorian 3. évadát, és nagyon messze van a premier

Az idei évben a The Mandalorian nélkül maradnak a rajongók.

Csak az Obi-Wan Kenobi után forgatják a The Mandalorian 3. évadát, és nagyon messze van a premier
  • PublishedJune 11, 2021

A legújabb hírek szerint nem fognak új részt bemutatni a nagysikerű The Mandalorian című Disney+ sorozatból ősszel. Már csak azért sem, mert még csak el sem kezdték a forgatást, s ha hihetünk a szóbeszédnek, akkor év végéig nem is kezdik el a forgatást az Obi-Wan Kenobi önálló sorozat miatt.

Kathleen Kennedy a tavalyi év végén több Star Wars projektet is bejelentett. A jövőben a Disney+ tartalmak mindennél nagyobb szerepet kapnak, de természetesen mozifilmből sem lesz hiány. A The Mandalorian sikere után a kisképernyős tartalmak előtérbe kerültek, köztük például az Andor című sorozaton már dolgoznak egy ideje, az Obi-Wan Kenobi munkálatát pedig még áprilisban elkezdték. Ming-Na Wentől nemrég azt is megtudtuk, hogy a The Book of Boba Fett címre keresztelt sorozatot is sikerült filmre venni, így sokan arra a következtetésre jutottak, hogy azonnal belevágnak a The Mandalorian 3. évad gyártásába.

Pedro Pascal korábban elárulta, hogy a pletykák ellenére még nem kezdték el forgatni a harmadik évadot. Erről számolt be most a Collider is, hogy a forgatás talán csak 2021 végén vagy 2022 elején kezdődhet. Mindez azért van, mert az Obi-Wan Kenobi stábja kibérelte magának a los angelesi színpadot és a StageCraft névre keresztelt technológiát. Sajnos sokkal többet kell várnunk a folytatásra, mint gondoltuk, azonban a lap megjegyzi, hogy a Boba Fett sorozatát felfoghatjuk egy „2,5 évadnak”.

Legjobb esetben csak 2022 év végén, rosszabb esetben pedig akár 2023-ra is átcsúszhat a premier a Disney+ streamingszolgáltatón. Ez a nagy késés akár azt is eredményezheti, hogy egy nagyobb időugrásra kerül sor a sztoriban, vagy esetleg Din Djarin vendégszerepet kap majd Boba Fett oldalán.

The Mandalorian
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.