Supergirl

A Warner Bros. lelkesedése töretlen Supergirl mellett, a következő években mutathatják be a szólófilmet

Supergirl még mindig elsőbbséget élvez a stúdiónál.

Bár nem akarják elkészíteni Az acélember második részét, de úgy tűnik, hogy a Warner Bros. teljesen nem tett le a kryptoni filmekről. Ez az új film Kal-El unokatestvéréről, Kara Zor-El-ről, azaz Supergirlről szól majd. A karakter már biztosan szerepelni fog a The Flash-filmben, és könnyen elképzelhető, hogy a rövid bemutatkozás után egy szólófilmben tér majd vissza Sasha Calle főszereplésével a hős.

Sajnos nem áprilisi tréfa volt, hogy a Warner Bros. felfüggesztette két projekt munkáját is. Ava DeVernay és James Wan készítők a New Gods és a The Trench filmeken dolgoztak, azonban a stúdió nem pénzeli tovább a projektet, ezért leállították. Az új isteneket bemutató film konkrétan Az Igazság Ligája miatt bukott el, amiben Darkseidot mutatták volna be, a másik pedig feltehetően ütemezési gond miatt nem készül el egyelőre.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint 2022-23-as céldátumot jelöltek ki a Supergirl-szólófilmnek, vagyis alig két éven belül jöhet a film. Állítólag ezen a listán szerepel még a Kék Bogár, a Batgirl, A zöld lámpás és Static Shock is. Mind olyan projekt, amiről már évek óta beszélnek, Batgirllel még Joss Whedon is próbálkozott, de a projekt gyorsan megfeneklett Az Igazság Ligája mozis kudarca után.

Még tavaly decemberben jött a bejelentés, hogy Sasha Calle főszereplésével Supergirl is bemutatkozik majd Ezra Miller önálló The Flash-filmjében. Még jóval a The Flash előtt szárnyra kaptak azok a hírek, hogy a tévésorozat után Supergirl a filmvásznon bemutatkozik. A projekten Oren Uziel forgatókönyvíró dolgozott, azonban nem egyértelmű, hogy erre a bizonyos projektről beszélünk, vagy másikról. Az viszont egyértelműen látszik, hogy Supergirl elsőbbséget élvez a többi projekttel szemben.

Total
1
Shares
Previous Article
Zack Snyder: Az Igazság Ligája

A Zack Synder: Az Igazság Ligája nem volt olyan nagy sláger az HBO Maxon, mint gondoltuk, mert a nézők csak 36%-a fejezte be

Next Article

Gyönyörűen fest a Resident Evil Village PS4 Pro-n is

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!