Főoldal Sorozatok A The Batman tévésorozat inkább lesz egy James Gordon Show, mint egy Gotham Central adaptáció
Sorozatok

A The Batman tévésorozat inkább lesz egy James Gordon Show, mint egy Gotham Central adaptáció

Bőven akad kérdés a The Batman sorozata körül.

442
The Batman
Forrás: Warner Bros.

A Gotham Central című képregényírója, Ed Brubaker megosztotta, amit tudni lehet az HBO Maxra érkező The Batman spin-off sorozatáról. Brubaker azt is elmesélte, hogy véleménye szerint ez a sorozat inkább lesz James Gordan saját műsora, mint a beígért Gotham City rendőreiről szóló sorozat.

A Warner Bros. láthatóan bízik benne, hogy a rajongók elégedettek lesznek Matt Reevestől a DC Moziverzumról alkotott víziójával a The Batmanben, ugyanis már készül egy televízióra szánt spin-off sorozat. A sorozatot az HBO Max streamingszolgáltatón fogják majd bemutatni. Joe Barton jelenleg showrunner szerepet tölt be, miután kreatív különbségre hivatkozva távozott Terence Winter. Az is kiderült, hogy a tervek szerint a sorozat Batman „első évében” játszódik majd Gotham Cityben.

Ez azt is jelenti, hogy a Sötét lovagnak is lesz szerepe a sorozatban. Ezt hivatalosan senki sem erősítette még meg, ezért kezeljük fenntartásokkal a most kiszivárgott információkat. Még ha így is lesz, a sorozat nem Batmanről fog szólni, hiszen a műsor középpontjában Gotham City nyomozói, rendőrei állnak. Ezt korábban Matt Reeves rendező is megerősítette, hogy egy korrupt zsaru szemszögéből fogják bemutatni ezt a sorozatot.

A Gotham Central képregények írója, Ed Brubaker kapott meghívást Kevin Smith legújabb podcast műsorába, ahol megosztotta, amit eddig tud erről a sorozatról. Biztos benne, hogy Jeffrey Wright által megformált Jim Gordon kulcsfontosságú szerepet kap majd benne.

Azt gondoltam, hogy ezúttal talán tényleg megcsinálják a Gotham Centralt, ezért felkerestem egy producert, aki Matt Reeves rendezővel dolgozik, és azt mondta: „Nem, ez igazából nem egy Gotham Central feldolgozás lesz.” Arra ügyelnek, hogy nem Gotham Centralnak hívják, és inkább a film mellékszála legyen. Olyan ez, mint egy James Gordon Show.

Ed Brubaker

Elképzelhető, hogy Gordon rendőrfőnök fogja majd leleplezni a korrupt zsarukat a sorozatban. De hogy kik kapnak szerepet benne, és mikor mutatják be a sorozatot, az még a jövő kérdése. Az viszont biztos, hogy a The Batman forgatását befejezték, és kevesebb mint egy év múlva a mozikban fogják bemutatni a Robert Pattinson főszereplésével készült filmet.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

HBO Max
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat májusban az HBO Max

Májustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük az HBO Max-on.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Max
Filmek

Részletes tudnivalók a hamarosan induló Max streaming szolgáltatásról

Egy hónap múlva Magyarországon is elindul a Max - az HBO Max...