Bajban van az idei Call of Duty?

Újabb információk jelentek meg arról, hogy valami nem teljesen kerek a Vanguard körül.

Szinte már meg sem lepődünk rajta, hogy évente érkezik egy-egy megkérdőjelezhető minőségű alkotás az Activison boszorkánykonyhájából. Nem is csoda ez, hiszen remekül futnak jelenleg a címeik és zseniális addíciót jelentenek a Warzone kínálatához. Bár a beígért Black Ops Cold War témájú térképet még mindig nem kapta meg a játék, de két nap múlva talán ez is megváltozhat és végre kicsit újítanak Verdanskon.

A Battlefield ügyekben általában nagyon jó információkkal rendelkező Tom Henderson többször szellőztette már meg, hogy nincsen igazán remek állapotban az idei Call of Duty, mivel a szokásosnál is kevesebb idő jutott a fejlesztőknek. Ráadásul mindez a pandémia közepén volt, így nehezebb is a munkájuk. Halasztásról valószínűleg nem lehet szó, ugyanis kell a bevétel mind a játékeladások frontjáról, mind a Warzone-hoz hozott tartalmak által generált mikrotranzakciók által.

Most azt hintette el, hogy az új címet igazán visszafogják a jelenlegi gépek. A Vanguard fejlesztése nagyon nehezen halad és nem segít ennek az a tény, hogy PS4-re és Xbox One-ra is optimalizálni kell. Nem elég azonban, hogy az idei játék ilyen lesz, hanem a jövőre érkező következő Infinity Ward címet is elérhetővé teszik még a régebbi hardverekre a tervek szerint. Csak összehasonlításképpen a jelenleg hallható információk szerint az EA már idén sem tervezi kiadni a új Battlefield részt a jelenlegi generáció gépeire. Meglátjuk mi sül ki belőle, de nem jó jelek ezek a hírek semmiképpen sem a Vanguard számára.

Total
1
Shares
Previous Article
The Batman

A The Batman tévésorozat inkább lesz egy James Gordon Show, mint egy Gotham Central adaptáció

Next Article
Mera

Amber Heard nem megy sehova, marad Mera szerepében az Aquaman 2. részben

Related Posts