Főoldal Játékok Bajban van az idei Call of Duty?
Játékok

Bajban van az idei Call of Duty?

Újabb információk jelentek meg arról, hogy valami nem teljesen kerek a Vanguard körül.

425

Szinte már meg sem lepődünk rajta, hogy évente érkezik egy-egy megkérdőjelezhető minőségű alkotás az Activison boszorkánykonyhájából. Nem is csoda ez, hiszen remekül futnak jelenleg a címeik és zseniális addíciót jelentenek a Warzone kínálatához. Bár a beígért Black Ops Cold War témájú térképet még mindig nem kapta meg a játék, de két nap múlva talán ez is megváltozhat és végre kicsit újítanak Verdanskon.

A Battlefield ügyekben általában nagyon jó információkkal rendelkező Tom Henderson többször szellőztette már meg, hogy nincsen igazán remek állapotban az idei Call of Duty, mivel a szokásosnál is kevesebb idő jutott a fejlesztőknek. Ráadásul mindez a pandémia közepén volt, így nehezebb is a munkájuk. Halasztásról valószínűleg nem lehet szó, ugyanis kell a bevétel mind a játékeladások frontjáról, mind a Warzone-hoz hozott tartalmak által generált mikrotranzakciók által.

Most azt hintette el, hogy az új címet igazán visszafogják a jelenlegi gépek. A Vanguard fejlesztése nagyon nehezen halad és nem segít ennek az a tény, hogy PS4-re és Xbox One-ra is optimalizálni kell. Nem elég azonban, hogy az idei játék ilyen lesz, hanem a jövőre érkező következő Infinity Ward címet is elérhetővé teszik még a régebbi hardverekre a tervek szerint. Csak összehasonlításképpen a jelenleg hallható információk szerint az EA már idén sem tervezi kiadni a új Battlefield részt a jelenlegi generáció gépeire. Meglátjuk mi sül ki belőle, de nem jó jelek ezek a hírek semmiképpen sem a Vanguard számára.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Game Awards 2023 Christopher Judge
Játékok

Kiakadtak a Call of Duty fejlesztői a The Game Awards poénján

Christopher Judge beszólását több jelenlegi és volt Call of Duty fejlesztő rosszul...

BREAKINGJátékok

Az Öbölháborúról fog szólni a következő Call of Duty

A pletykák szerint a 2024-es rész Black Ops: Gulf War címen érkezik.

Call of Duty: Modern Warfare III
Játéktesztek

Call of Duty: Modern Warfare III teszt

Tesztünk az újragondolt Call of Duty: Modern Warfare trilógia harmadik részéről.