Főoldal Filmek Kevin Feige felfedte a Doctor Strange az őrület multiverzumában logóját és hogy mikor ér véget a forgatás
Filmek

Kevin Feige felfedte a Doctor Strange az őrület multiverzumában logóját és hogy mikor ér véget a forgatás

A Marvel Studios fejese is tiszteletét teszi Londonban.

450
Doctor Strange WandaVision

Az elmúlt 24 órában több hír is megjelent azzal kapcsolatban, hogy véget ért a Doctor Strange az őrület multiverzumában című film forgatása. A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige öntött tiszta vizet a pohárba, hogy mikor bontanak pezsgőt, s ha már egy gyors helyzetjelentést adott, sapkáján megmutatta a film hivatalos logóját is.

A lehető legnagyobb csendben került sor a második rész fényképezésére a szigetországban. A főszereplők még tavaly ősszel megérkeztek Londonba, majd Karácsony előtt Elizabeth Olsen is elutazott. Bár Olsen akkor azt mondta, hogy óvintézkedés miatt leállították a forgatást. Az utóbbi időben a Disney+ sorozatokkal és a Spider-Man: No Way Home pletykáival voltunk elfoglalva, hogy megfeledkeztünk a Doctor Strange 2. részről is.

A The Underfeated legújabb videójában erősítette meg a Marvel Studios elnöke, hogy a forgatás utolsó hetéhez ért a stáb, és ennek örömére ő is megérkezett az Egyesült Királyságba.

Itt vagyok Londonban a Doctor Strange 2. utolsó hét forgatásán, és a WandaVision forgatásától Lizzie is megállás nélkül dolgozott a Doctor Strange 2. részen.

Kevin Feige

Konkrétumokat nem tudtunk meg a folytatásról. Néhány interjútól eltekintve nagy a titkolózás Sam Raimi munkája körül, a főszereplőkön és néhány szereplőn kívül semmit sem tudni a filmről. Még azt sem tudjuk, hogy Doctor Strange és Wanda szövetségesek lesznek a filmben, vagy egymás ellen fognak fellépni, ugyanakkor jó hallani, hogy a nehézségek közepette sikerült filmre venni, s így semmi sem befolyásolhatja a 2022 márciusra kitűzött bemutatót.

Korábban megerősítést kapott az is, hogy America Chavez is csatlakozik majd a két főszereplőhöz, akit Xochitl Gomez fog eljátszani majd. Ami pedig a főgonoszt illeti, pletykák szerint Rémálom lehet majd az, aki borsot tör a két varázsló és a kis tinisztár orra alá. És a multiverzum is nagy jelentőséggel bír majd a filmben, amire részben Feige sipkája is utal, ahogy a különböző univerzumok keresztezik egymást. Erről korábban Olsen egy interjúban elárulta, hogy a forgatásig fogalma sem volt arról, mire készül a stúdió.

Eredetileg idén mutatták volna be a filmet, ám a pandémia miatt csak 2022. március 25-én válthatunk jegyet a filmre.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...