Főoldal Filmek Doctor Strange 2: Benedict Cumberbatch szerint Sam Raimi egy kivételes személyiség
Filmek

Doctor Strange 2: Benedict Cumberbatch szerint Sam Raimi egy kivételes személyiség

Nagy az összhang a rendező és a főszereplő között.

516
Doctor Strange

Mikor egy olyan színész akad horogra, aki szerepet játszik a Marvel Moziverzumban, természetesen a riporter is erről próbálja faggatni. A sztárok többsége rendszerint kibújik a kérdések elől, köti őket a titoktartási nyilatkozat, valamint nem szeretnének spoilerezni sem, nem úgy mint Tom Holland, aki három éve egy találkozón lelőtte a Bosszúállók: Végtelen háború poénját.

Steve Weintraub készített interjút Benedict Cumberbath-csel a The Courier című új kémthrillere okán. Elegánsan feltette a kérdést, hogy a Marvelről feltehet-e kérdést – konkrétan a Doctor Strange az őrület a multiverzumában című folytatásról -, amire a színész egészen frappáns választ adott.

Úgy értem, hogy tudjuk, hogy ez egy zsákutca lesz, de igen, természetesen elvesztegetheted az időd egy Marvel kérdés feltevésével.

Benedict Cumberbatch

De végül a megeredt a nyelve. Cumberbatch megosztotta a Doctor Strange 2. forgatásával kapcsolatos észrevételeket. Még Karácsony előtt vettek filmre néhány jelenetet, s a sztár nem győzte dicsérni az új rendezőt. A filmet eredetileg Scott Derrickson készítette volna, ám kreatív különbségre hivatkozva távozott, helyét pedig Sam Raimi vette át. Raimi neve főként a 2000-es években bemutatott Pókember-trilógiából lehet ismerős.

Sam, egy csodálatos ember. Annyira együttműködő. Istenem, egy ikonnal megrakodott poggyásszal érkezett. Ő egy hihetetlen erő, különösen ebben a műfajban. De olyan szerény, nagyon kedves, annyira elismerő, tényleg őt akarod szolgálni. És amikor ez a fiú boldog, tudod, hogy valamit jól csináltál. Olyan jó, hogy boldoggá tesz. Ez egy nagyon, nagyon együttműködő folyamat. Úgy értem, hogy az eredettörténeteink, és nyilván izgalmasok voltak azok a vadállatok, amelyek szerepeltek a Bosszúállók-filmekben, de te csak valahogy végigmész az úton. A legjobb formád hozod azzal, amit már mutattál. Második alkalommal egy kicsit többről van szó: „Szóval, mit akarsz csinálni, és hogy oldjuk meg ezt?” Tehát ez nagyon kreatív érzés. Néha annyira félelmetes.

Megnyugtató ezeket olvasni a történtek után. Tisztában voltunk vele, hogy Raimi egy rendkívül tehetséges filmrendező, és ha ez még nem lenne elég, nagyon együttműködő is a forgatáson. Azzal, hogy teret enged a színészeknek a forgatáson, a legjobbat tudják kihozni magukból és az adott jelenetből. Mindezt olyan mértékig, hogy Cumberbatch szerint ez már félelmetes kissé, hogy a rendező ennyire együttműködő.

Sam Raimi Pókember
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események