Főoldal Filmek Szüneteltetik a Doctor Strange az őrület multiverzumában forgatását, ahogy arra Elizabeth Olsen utalt
Filmek

Szüneteltetik a Doctor Strange az őrület multiverzumában forgatását, ahogy arra Elizabeth Olsen utalt

Veszélybe került a Doctor Strange 2. bemutatója?

707
WandaVision

Bár a szigetországban a film- és televíziós produkciók forgatását nem szüntették be a hétfő este hozott korlátozással az Egyesült Királyságban, a WandaVision sztárja, Elizabeth Olsen mégis arról beszélt egy műsorban, hogy ideiglenesen leállították a Doctor Strange az őrület multiverzumában című második rész munkálatait, pedig ősszel még az év végi forgatásra utalt.

A koronavírus-járvány egy új mutációja miatt Anglia teljes területére lezárást rendelt el a hét elején a miniszterelnök, és valószínűleg február közepéig maradni fog a korlátozás. Ez azonban nem akadályozza a hollywoodi alkotások munkáját, hiszen a szigorú szabályok mellett folytatódhat a filmek és sorozatok forgatása. Úgy tűnik azonban, hogy a Marvel Studios sokkal elővigyázatosabb, mert határozatlan időre beszüntették a Doctor Strange 2. rész forgatását.

Jimmy Kimmel Live tegnap esti műsorában Elizabeth Olsen megerősítette, hogy az Egyesült Királyságba utazott a Doctor Strange új rész forgatása miatt, azonban a stúdió elrendelte a kamerák leállítását.

Mivel a kórházak túlterheltek itt, nem tudunk visszamenni dolgozni addig, amíg a helyzet nem csillapodik. Csak úgy biztonságosan lógok itt, és nagyon hálás vagyok, hogy dolgozhatok. A Disney a karantén alatt is leköt.

Elizabeth Olsen

A jelek szerint azonban ez a kényszerszünet nem fogja befolyásolni a bemutatót, hiszen korábban kezdték a munkát. Azzal azonban nem számoltak, hogy a dolgok rosszra fordultak az országban néhány hete, így lehetetlen megmondani, hogy meddig tart a vészhelyzet most.

Doctor Strange az őrület multiverzumában bemutatóját 2022. március 25-ére tették át a nagy felfordulásban, amit a koronavírus-járvány okozott világszerte.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool & Rozsomák
Előzetesek

Egy visszatérővel befutott a Deadpool & Rozsomák végső előzetese

Ha nem akarsz minden poént lelőni, hagyd ki a Deadpool & Rozsomák...

Russo
BREAKINGFilmek

A Russo testvérekkel a Bosszúállók 5. és a Titkos háború rendezéséről egyeztet a Marvel Studios

Russo testvérek és a korábbi írók menthetik meg a következő két Bosszúállók-filmet.