WandaVision

Szüneteltetik a Doctor Strange az őrület multiverzumában forgatását, ahogy arra Elizabeth Olsen utalt

Veszélybe került a Doctor Strange 2. bemutatója?

Bár a szigetországban a film- és televíziós produkciók forgatását nem szüntették be a hétfő este hozott korlátozással az Egyesült Királyságban, a WandaVision sztárja, Elizabeth Olsen mégis arról beszélt egy műsorban, hogy ideiglenesen leállították a Doctor Strange az őrület multiverzumában című második rész munkálatait, pedig ősszel még az év végi forgatásra utalt.

A koronavírus-járvány egy új mutációja miatt Anglia teljes területére lezárást rendelt el a hét elején a miniszterelnök, és valószínűleg február közepéig maradni fog a korlátozás. Ez azonban nem akadályozza a hollywoodi alkotások munkáját, hiszen a szigorú szabályok mellett folytatódhat a filmek és sorozatok forgatása. Úgy tűnik azonban, hogy a Marvel Studios sokkal elővigyázatosabb, mert határozatlan időre beszüntették a Doctor Strange 2. rész forgatását.

Jimmy Kimmel Live tegnap esti műsorában Elizabeth Olsen megerősítette, hogy az Egyesült Királyságba utazott a Doctor Strange új rész forgatása miatt, azonban a stúdió elrendelte a kamerák leállítását.

Mivel a kórházak túlterheltek itt, nem tudunk visszamenni dolgozni addig, amíg a helyzet nem csillapodik. Csak úgy biztonságosan lógok itt, és nagyon hálás vagyok, hogy dolgozhatok. A Disney a karantén alatt is leköt.Elizabeth Olsen

A jelek szerint azonban ez a kényszerszünet nem fogja befolyásolni a bemutatót, hiszen korábban kezdték a munkát. Azzal azonban nem számoltak, hogy a dolgok rosszra fordultak az országban néhány hete, így lehetetlen megmondani, hogy meddig tart a vészhelyzet most.

Doctor Strange az őrület multiverzumában bemutatóját 2022. március 25-ére tették át a nagy felfordulásban, amit a koronavírus-járvány okozott világszerte.

Total
2
Shares
Previous Article
Az Igazság Ligája

Zack Snyder elmagyarázta, miért volt fontos Superman fekete kosztümje Az Igazság Ligájában

Next Article
Darkseid

Zack Snyder új képeket osztott meg Darkseidről és Steppenwolfról

Related Posts