Főoldal Játékok Végre már nem csak korai hozzáférésben érhető el a Secret Government
Játékok

Végre már nem csak korai hozzáférésben érhető el a Secret Government

Érdekel egy, az igaziak mögött működő kormány, ami irányít mindent? Akkor ez a te játékod!

164

A korai hozzáférésben való 2020 júniusi megjelenése óta a játék folyamatos fejlesztésen esett át és számos frissítést kapott, melyek új funkciókat, egy új kampányt és számos kisebb-nagyobb játékmenet-fejlesztést vezettek be. A teljes verzió frissítése számos Free Play mód fejlesztést tartalmaz teljesítmény optimalizáció, UI és UX fejlesztések, valamint számos kisebb-nagyobb javítások kíséretében. Emellett ez a frissítés Steam Teljesítményeket is hozott a játékosoknak.

A 17. századtól napjainkig játszódó Secret Government egy titkos társaság vezetésével bíz meg, ahogy egyre jobban kiterjeszted befolyásod a bolygón, újraírva a történelmi eseményeket, meghatározva az emberiség sorsát. Vegyél részt a Dicsőséges Forradalomban Angliában, ahol egy ellenséges titkos társasággal kerülsz szembe, mely a tiédhez hasonló módszerekkel dolgozik, de teljesen más célokkal; vagy befolyásold a tizenhárom gyarmat britektől való függetlenedésének küzdelmét az „Új Világban” és döntsd el az Amerikai Függetlenségi Háború sorsát. A világ sorsa a te kezedben van! Nézzük, mik jellemzik az alkotást:

  • Írd újra a történelmet: A 17. századtól napjainkig, a Függetlenségi Háborútól a francia és napóleoni háborúkig, minden küldetés egy jelentős globális konfliktus közepébe csöppenti a játékosokat, ahol úgy kell manipulálniuk a világot, hogy a Testvériség ambícióit szolgáló végeredmény szülessen.
  • Bábjáték: A világ legnagyobb hatalmú alakjai – nemzetek uralkodóitól katonai szuperhatalmakig – számodra egyszerű bábok. Tanuld meg, hogyan manipulálhatod a komplex AI-t, ahogy kihasználod egyedi képességeiket, hogy igényeid szerint formáld a világot.
  • Közvetett befolyás: Miért neked kéne elvégezni a piszkos munkát diplomáciai, gazdasági és katonai ambícióid eléréséhez? Helyezd el saját ügynökeidet és kényszerítsd másokra akaratod közvetetten több, mint 50 féle akcióval, amik arra hivatottak, hogy felborítsák a világ egyensúlyát az előnyödre anélkül, hogy bemocskolnád a kezeid.
  • Manipulálj egy élő világot: Az ideológiáktól a társadalmi osztályokig, az adóktól a zavargásokig, a Secret Government világa számtalan összefüggő társadalompolitikai rendszerből áll, amik hatékonyan szimulálnak egy hihető és reagáló világot. Míg a világ vezetői arra törekednek, hogy megőrizzék status quojukat, te mit fogsz tenni, hogy destabilizáld a rendszert és globális 
Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Exodus
Játékok

Bemutatkozott a KotOR és a Mass Effect volt fejlesztőinek új játéka

A BioWare volt fejlesztői Exodus címen új sci-fi szerepjátékot készítenek

Dragon Age: Dreadwolf
Játékok

Bemutatkozott a Dragon Age: Dreadwolf világa

2024 nyarán végre leleplezik az új Dragon Age játékot.

Dragon's Dogma 2
Játékok

Márciusban jön a Dragon’s Dogma 2

A Capcom nagy sikerű akció-szerepjátéka végre folytatást kap.

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty
Játékok

Végleges, Ultimate kiadást kap a Cyberpunk 2077

A lemezes formában is kapható kiadás az alapjáték mellett a Phantom Liberty...