Főoldal Filmek A Warner Bros. megtalálta az új Henry Allent, miután Billy Crudup nem tér vissza a The Flash-filmben
Filmek

A Warner Bros. megtalálta az új Henry Allent, miután Billy Crudup nem tér vissza a The Flash-filmben

Többen is csatlakoztak a film szereplőgárdájához.

480
The Flash

Nem olyan rég tudtuk meg, hogy Az Igazság Ligájából Billy Crudup nem fog visszatérni Flash önálló részében Henry Allen szerepében, ugyanis a naptárába már nem fér bele ez a szerep. Azonban a stúdiónak már van is jelöltje Barry Allen apjának szerepére. Sőt, több új színész is csatlakozott a projekthez.

A Variety megtudta, hogy Ron Livingston fogja váltani Billy Crudupot Henry Allen szerepében a jövőre érkező The Flash című filmben. Crudup Apple TV+ saját gyártású a The Morning Show című sorozat forgatása miatt volt kénytelen kiszállni a DC projektből. Miután a The Flash és a sorozat forgatása egybeesik, köszönhetően a COVID-nak, amiért 2021-re halasztották a forgatást, ez pedig egybeesik a sorozattal is, ezért nem tudja vállalni szerepét a filmben.

Ron Livingston

Livingston leginkább a Boardwalk Empire – Gengszterkorzó című sorozatban emlékezetes szerepéről vált ismerőssé, újabban pedig olyan TV-műsorokban látjuk, mint az Adaptáció vagy a Loudermilk. A filmvászon pedig a Hivatali patkányokban és a Démonok között című horrorfilmben is feltűnt.

Az önálló filmben Ezra Miller újra Barry Allen, a villám szerepébe bújik, miközben a tegnapi napon azt is megerősítették, hogy egy új belépőként Ian Loh fogja majd a címszereplő fiatalabb énjét alakítani. Továbbá az is kiderült, hogy Saoirse-Monica Jackson (Derry Girls) és az interneten nagy népszerűségnek örvendő Rudy Mancuso is szerepet kap, ám az ő karaktereiket egyelőre titok övezi.

Ahogy arról egy korábbi bejelentésben olvashattunk, Maribel Verdú lesz Nora Allen, miközben Ben Affleck és Michael Keaton is visszatér(het) a filmben a Batman különböző iterációiban. De talán ami a rajongóknak leginkább fontos, hogy a Zack Snyder: Az Igazság Ligája után Kiersey Clemons visszatér Iris West szerepében, akit néhány percre már láttunk a rendezői változatban. És ha még nem lenne elég a szuperhősökből, akkor Sasha Calle fogja életre kelteni Supergirlt a filmben. Ray Fisher is szerepelt eredetileg a filmben, de a kirobbant botrány után valószínűleg már nem kap több szerepet.

Andy Muschietti rendezésében és Christina Hodson forgatókönyve alapján a The Flash 2022. november 4-én kerül majd a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.