Főoldal Játékok 2021 sem maradhat League of Legends bajnokság nélkül!
Játékok

2021 sem maradhat League of Legends bajnokság nélkül!

A Red Bull jóvoltából idén izgalmas, egy az egy elleni párharcokat is láthatunk majd.

309
Eefje “Sjokz” Depoortere at the Red Bull unEversE in Lucerne, Switzerland on February 29, 2020 // Armon Ruetz / Red Bull Content Pool // SI202002290084 // Usage for editorial use only //

Nagyon sok esemény marad el manapság a pandémia és az ezzel járó korlátozások miatt. Ilyen sorsra jutott például a már eddig is haldokló E3 is, hiszen nem lesz a szokásos formában megtartva és rengeteg más hasonló esemény is szinte végérvényesen átköltözött az online tér keretei közé, illetve, több sajnos nem is kerül megtartásra. Szerencsére azonban 2021-ben visszatér a Red Bull Solo Q, vagyis a hivatalos 1v1 League of Legends bajnokság. A világ minden tájáról bekapcsolódó legjobb amatőr játékosok márciustól kezdve fognak harcolni azért, hogy beírhassák nevüket a League of Legends történetébe.

A versenysorozat új kihívást hoz a megszokott League of Legends formátumba: egy az egy elleni párharcot, ahol a játékosnak elsőként kell megsebeznie ellenfelét, le kell rombolnia az ellenfél tornyát, vagy 100 perc alatt a lehető legtöbb pontot kell elérnie a végső győzelem megszerzéséhez. A 2021-es pálya a tavalyi sikerre épül, amelyen több mint 80 000 e-sport rajongó vett részt. Idén a League of Legends sztárjainak vendégszereplése mellett Eefje “Sjokz” Depoortere globális márkanagykövetként tér vissza. A Red Bull Solo Q 2021-ben több mint 30 országos tornát és 10 nemzetközi selejtezőt szervez, valamint év végén egy rangos globális döntőt Németországban.

Az év második felében kerül sor a verseny magyarországi selejtezőjére, melynek pontos részletei hamarosan a www.redbull.hu oldalon válnak elérhetővé.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 megdöntötte a God of War rekordját

A Sony új multiplayere nagyon népszerű lett.

The Day Before
PC

Négy nappal a megjelenése után megszűnik a The Day Before fejlesztője

Az év legrosszabb játéka vagy legnagyobb csalása?