Főoldal Játékok 2021 sem maradhat League of Legends bajnokság nélkül!
Játékok

2021 sem maradhat League of Legends bajnokság nélkül!

A Red Bull jóvoltából idén izgalmas, egy az egy elleni párharcokat is láthatunk majd.

594
ws Red Bull Solo Q01 210325 104009
Eefje “Sjokz” Depoortere at the Red Bull unEversE in Lucerne, Switzerland on February 29, 2020 // Armon Ruetz / Red Bull Content Pool // SI202002290084 // Usage for editorial use only //

Nagyon sok esemény marad el manapság a pandémia és az ezzel járó korlátozások miatt. Ilyen sorsra jutott például a már eddig is haldokló E3 is, hiszen nem lesz a szokásos formában megtartva és rengeteg más hasonló esemény is szinte végérvényesen átköltözött az online tér keretei közé, illetve, több sajnos nem is kerül megtartásra. Szerencsére azonban 2021-ben visszatér a Red Bull Solo Q, vagyis a hivatalos 1v1 League of Legends bajnokság. A világ minden tájáról bekapcsolódó legjobb amatőr játékosok márciustól kezdve fognak harcolni azért, hogy beírhassák nevüket a League of Legends történetébe.

A versenysorozat új kihívást hoz a megszokott League of Legends formátumba: egy az egy elleni párharcot, ahol a játékosnak elsőként kell megsebeznie ellenfelét, le kell rombolnia az ellenfél tornyát, vagy 100 perc alatt a lehető legtöbb pontot kell elérnie a végső győzelem megszerzéséhez. A 2021-es pálya a tavalyi sikerre épül, amelyen több mint 80 000 e-sport rajongó vett részt. Idén a League of Legends sztárjainak vendégszereplése mellett Eefje “Sjokz” Depoortere globális márkanagykövetként tér vissza. A Red Bull Solo Q 2021-ben több mint 30 országos tornát és 10 nemzetközi selejtezőt szervez, valamint év végén egy rangos globális döntőt Németországban.

Az év második felében kerül sor a verseny magyarországi selejtezőjére, melynek pontos részletei hamarosan a www.redbull.hu oldalon válnak elérhetővé.

ws Red Bull Solo Q02 210325 104055
Szerző
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

S.T.A.L.K.E.R. 2
BREAKINGXbox

Csúszik a S.T.A.L.K.E.R. 2 megjelenése

Két hónappal később térhetünk vissza a Zónába.

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...