Főoldal Játékok Hamarabb megjelenhet az Elden Ring, mint gondolnánk
Játékok

Hamarabb megjelenhet az Elden Ring, mint gondolnánk

Egy új híresztelés alapján már nem is kell olyan sokat várnunk a From Software alkotására.

410

Szinte a legtöbb játék csúszik idén, ennek a legfőbb oka a pandémia és az ahhoz kapcsolható fejlesztési nehézségek. Amik érkezni fognak, azoknak a nagy része tavalyra volt ütemezve és az idei évre rakták át. Ilyen lesz például a Halo Infinite is, ami valószínűleg az ősz és egyben az év egyik legnagyobb és legjobb produkciójának ígérkezik. Egy teljes évet csúsztattak már rajta a tavalyi megjelenéshez képest és már szinte mindenki rajta munkálkodik az Xbox Game Studios-nál.

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor az Elden Ring is a tavalyi év őszére volt tervezve, szóval egészen jól haladhattak előtte a fejlesztéssel. A pandémia utáni viszonyok kevésbé pozitívak, ugyanis a japánok nehezen tudtak alkalmazkodni az otthoni munkához. Most mégis biztató híresztelések érkeztek. Ezek szerint a régen várt játékmenet előzetes április 8-án fog érkezni és lesz majd egy kisebb fajta felhajtás körülötte, de nem esemény formájában.

A szivárogtató szerint egy héttel hamarabb már látni fogunk a From média csatornáin valamiféle utalást a trailer érkezésére, amitől szerintük nagy hypeot fog felépíteni a sajtó (igen, el tudnánk már viselni valamit a témában). A megjelenési dátumot sem tartotta vissza, szerinte augusztus végén már a kezünkbe is vehetjük az alkotást mind az előző generációs gépeken, mint az újabbakon. Jövőhéten meglátjuk, mennyire hiteles ez az információ, azonban már igazán ránk férne valami jó hír a játékok kapcsán.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...