Close


Közelgő események

Játékok

Hamarabb megjelenhet az Elden Ring, mint gondolnánk

Egy új híresztelés alapján már nem is kell olyan sokat várnunk a From Software alkotására.

Hamarabb megjelenhet az Elden Ring, mint gondolnánk
  • PublishedMarch 25, 2021

Szinte a legtöbb játék csúszik idén, ennek a legfőbb oka a pandémia és az ahhoz kapcsolható fejlesztési nehézségek. Amik érkezni fognak, azoknak a nagy része tavalyra volt ütemezve és az idei évre rakták át. Ilyen lesz például a Halo Infinite is, ami valószínűleg az ősz és egyben az év egyik legnagyobb és legjobb produkciójának ígérkezik. Egy teljes évet csúsztattak már rajta a tavalyi megjelenéshez képest és már szinte mindenki rajta munkálkodik az Xbox Game Studios-nál.

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor az Elden Ring is a tavalyi év őszére volt tervezve, szóval egészen jól haladhattak előtte a fejlesztéssel. A pandémia utáni viszonyok kevésbé pozitívak, ugyanis a japánok nehezen tudtak alkalmazkodni az otthoni munkához. Most mégis biztató híresztelések érkeztek. Ezek szerint a régen várt játékmenet előzetes április 8-án fog érkezni és lesz majd egy kisebb fajta felhajtás körülötte, de nem esemény formájában.

A szivárogtató szerint egy héttel hamarabb már látni fogunk a From média csatornáin valamiféle utalást a trailer érkezésére, amitől szerintük nagy hypeot fog felépíteni a sajtó (igen, el tudnánk már viselni valamit a témában). A megjelenési dátumot sem tartotta vissza, szerinte augusztus végén már a kezünkbe is vehetjük az alkotást mind az előző generációs gépeken, mint az újabbakon. Jövőhéten meglátjuk, mennyire hiteles ez az információ, azonban már igazán ránk férne valami jó hír a játékok kapcsán.

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.