Főoldal Filmek Zazie Beetz nem biztos benne, hogy Domino visszatér a Deadpool 3.-ban
Filmek

Zazie Beetz nem biztos benne, hogy Domino visszatér a Deadpool 3.-ban

Domino nem fog visszatérni?

407
Domino
Forrás: 20th Century Studios

Nemrég feltették a kérdést Zazie Beetznek, hogy milyen sors vár Dominóra, miután a Marvel Studios lecsapott a franchise jogaira. Már biztos, hogy Ryan Reynolds főszereplésével dolgoznak a harmadik részen, amiről egyelőre csak azt tudni, hogy R-besorolást kap, de bőven akadnak még kérdések a filmmel kapcsolatban.

Eddig zökkenőmentesen lépdel előre a projekt, hogy Slade Wilson minél előbb visszatérjen a képernyőre. Tavaly megtudtuk, hogy a Molyneux nővérek dolgoznak a forgatókönyvön, és Kevin Feige megerősítette, hogy a Marvel nagyszájú szuperhőse nem fogja vissza magát, marad a korhatáros besorolás. Ugyanakkor nem világos, hogy a második részből megismert Kábel (Josh Brolin) vagy Dominó (Zazie Beetz) visszatér-e.

A Collider éppen erre szeretett volna választ kapni a színésznőtől, hogy karakterét látjuk-e majd a harmadik részben.

Nem, még nem hallottam [Dominó visszatéréséről]. Szívesen visszatérnék a szerepben. Mindig is a levegőben lógott ennek lehetősége. Semmilyen konkrét megbeszélés nem volt ezzel kapcsolatban, de érdekel. Nemcsak szívesen eljátszanám a szerepet, hanem szeretnék módot találni egy Dominó-filmre vagy valami másra. Meglátjuk, mi fog történni, de személyes találkozóra nem került még sor.

Zazie Beetz

Beezt mellett Dafne Keen is örömmel visszatérne X-23 szerepében a harmadik részben, ám a Marvel Studios eddig csak azt erősítette meg, hogy Ryan Reynolds főszereplésével készül majd. Eddig ez minden, amit tudunk a projektről, de se rendező, se megjelenési dátum nem ismert még.

Deadpool 2.
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...