Deadpool

Ryan Reynolds állítása szerint a Fox tervében Deadpool összeállt volna Farkassal a harmadik részben

Egy igazi roadmovie lett volna a film.

Miután a Disney megvásárolta a 20th Century Foxot két évvel korábban, a jogok most a mikiegeres cég kezébe hullottak, s ezzel Deadpool sorsa is. A Marvel Studios korábban már bejelentette, s megerősítette, hogy Ryan Reynolds főszereplésével készül a Deadpool 3. rész, ami természetesen ezúttal is korhatáros lesz.

Reynolds szeret füllenteni, s húzni a rajongók idegeit. Most éppen azzal állt ki eléjük, hogy a Fox tervében még Hugh Jackman karaktere, Farkas is szerepet kapott volna a Deadpool folytatásában. Ez azt jelenti, hogy a Logan – Farkas után Jackman még egyszer visszatért volna karakteréhez, és Wade Wilsonnal közösen, amolyan roadmoviet adtak volna elő a filmvásznon.

Ez nem lenne elég ebben a helyzetben, mielőtt a Disney felvásárolta a Foxot, a Deadpool 3. egy roadmovie lett volna Deadpool és Logan karakterekkel. A vihar kapujában stílusában. Komolyan.

Természetesen sokak fejében megfordult, hogy már megint csak ugratja a követőit, ahogy a közösségi médiában gyakran teszi ezt, de ha megnézzük a későbbi bejegyzéseket, akkor mégis lehet alapja az egésznek. A Screen Rant is kiemelte, hogy viccelődik csak a színész, amire Reynolds annyit felelt, hogy ezúttal nem. Ragaszkodik állításához, hogy Deadpool és Farkas egy filmben szerepelt volna a sok utalás után.

A legrosszabb az egészben nem is az, hogy még ha igaz is a mostani hír, nagy valószínűséggel ezt a történetet már nem fogjuk látni a Marvel Moziverzumban, hiszen Kevin Feige minden bizonnyal valaki másnak fogja adni Farkas szerepét.

Total
7
Shares
Previous Article
Az Igazság Ligája

Zack Snyder: Az Igazság Ligája világpremierrel egy időben érkezik az HBO GO-ra a film

Next Article

Sajnos nem most mutatja meg magát az Elden Ring

Related Posts