Főoldal Filmek Kevin Feige megerősítette, hogy a Deadpool 3. lesz a Marvel Moziverzum első korhatáros alkotása
FilmekBREAKING

Kevin Feige megerősítette, hogy a Deadpool 3. lesz a Marvel Moziverzum első korhatáros alkotása

Deadpool is a Marvel Moziverzum része lesz.

563
Deadpool
Forrás: 20th Century Studios

A Marvel Studios még tavaly év végén jelentette be a Deadpool franchise harmadik részét. Akkor még nem lehettünk biztosak abban, hogy a Marvel Moziverzum része lesz-e a harmadik rész, vagy egy önálló univerzumban játszódik a történet. Most azonban Kevin Feige megerősítette, hogy Wade Wilson is csatlakozni fog a Bosszúállókhoz – legalábbis az univerzumhoz.

Több hónapon keresztül ment a találgatás arról, hogy a 20th Century Fox felvásárlásával mi lesz a karakter sorsa. Végül biztató jelet kaptunk arról 2020 év végén, hogy a Disney elkészíti majd a harmadik részt, így nem kell lemondanunk Deadpoolról. A karakter sorsa eldőlt, csak a korhatárban nem voltunk biztosak. Noha Bob Iger, a Disney korábbi elnöke ezzel kapcsolatban nyilatkozott, hogy a Disney hű marad a szériához.

Most pedig egy több hónapon át tartó pletykát erősített meg a Collider cikkében Kevin Feige, hogy a Marvel Studios egy korhatározás filmen dolgozik, s ezzel a Deadpool 3. lesz a stúdió első R-besorolású alkotása.

R-besorolást kap, és már dolgozunk a forgatókönyvön, ami Ryan [Reynolds] felügyelete alatt készül. A forgatást nem kezdjük el idén, Ryan egy nagyon elfoglalt és tehetséges színész. Számos dologra készülünk, amit már bejelentettünk, amiket most el kell készítenünk, de ez nagyon izgalmas, hogy elkezdjük. Ismét egy nagyon különböző típusú karaktert mutatunk be a Marvel Moziverzumban. Ryan pedig egy valóságos természeti erő, akit fantasztikus látni, ahogy életre kelti ezt a karaktert.

Ryan Reynolds

Ez megerősíti a korábbi híreket, miszerint egy ideje már tényleg dolgoznak a Deadpool 3. történetén. A sztorira Bob burgerfalodája című animációs sorozaton is dolgozó páros, Wendy Molyneux és Lizzie Molyneux-Logelin ragad tollat a Deadpool 3. szkript megírásához. A forgatásra még várnunk kell egy kicsit, de ez nem zárja ki, hogy egy vendégszerepre ne ugorjon be Ryan Reynolds az egyik készülő filmben vagy sorozatban.

Deadpool
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Venom - Az utolsó menet
Filmek

A Venom – Az utolsó menet feltárja a szimbióták eredetét, a szimbióták teremtőjét?

Venom és a szimbióták teremtője, a sötétség ura is szerepet kaphat a...

Deadpool & Rozsomák
Filmek

Rekordbevétellel nyithat a Deadpool & Rozsomák

Történelmi jelentőségű lehet a Deadpool & Rozsomák nyitóhétvégéjre.