Dying Light 2

Jövőhéten hivatalos információkat kapunk a Dying Light 2-vel kapcsolatban

Szerdán már valószínűleg okosabbak leszünk a zombis játék második felvonásával kapcsolatosan.

Szinte egy végeláthatatlan sztoriként lehet már felfogni a Techland és a Dying Light második része körüli történéseket. Másfél éve láthattuk utoljára a játékot mozgás közben, azóta viszont sajnos szinte semmilyen hivatalos információ nem érkezett felőle. Több belsős információ alapján bizonyos faktorok miatt nagyon rosszul halad a fejlesztés és a késztermék minősége sem olyan biztos már. Most azonban úgy néz ki, megtörik ez a vastag jég és végre új dolgokat tudhatunk meg róla, nem is olyan sokára.

A játék hivatalos twitter csatornáján tettek közzé egy üzenetet, ami szerint van egy pár dolog, amit meg szeretnének osztani velünk nem is olyan sokára. Ez a dátum jövőhét szerdán, azaz március 17-én lesz. Hogy pontosan mit is szeretnének, azt természetesen nem tették közzé. Több belsős és egy pár forgalmazó is kürtölt már olyat világgá, hogy május-július között akár már ki is adhatják az alkotást.

Nagyon reméljük, hogy végre sikerült jó irányba terelni a dolgokat, hiszen az első rész igazán kiváló volt és ez a felvonás is nagyon ígéretesnek nézett ki a közzé adott játékmenet videó alapján. A megjelenés szerintünk leghamarabb július-augusztus környékére lesz várható, nem tartjuk valószínűnek, hogy még a tavasz folyamán kiadásra kerül. Ha az elsők között szeretnétek látni, mit is akarnak megosztani velünk, itt tudtok csatlakozni a Discord csatornájukra.

Total
1
Shares
Previous Article
Doctor Strange az őrület multiverzumában

A Doctor Strange 2. forgatásáig Elizabeth Olsennek fogalma sem volt, a Marvel Studios mire készül a multiverzummal

Next Article
Domino

Zazie Beetz nem biztos benne, hogy Domino visszatér a Deadpool 3.-ban

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!