Főoldal Játékok Jövőhéten hivatalos információkat kapunk a Dying Light 2-vel kapcsolatban
Játékok

Jövőhéten hivatalos információkat kapunk a Dying Light 2-vel kapcsolatban

Szerdán már valószínűleg okosabbak leszünk a zombis játék második felvonásával kapcsolatosan.

435
Dying Light 2

Szinte egy végeláthatatlan sztoriként lehet már felfogni a Techland és a Dying Light második része körüli történéseket. Másfél éve láthattuk utoljára a játékot mozgás közben, azóta viszont sajnos szinte semmilyen hivatalos információ nem érkezett felőle. Több belsős információ alapján bizonyos faktorok miatt nagyon rosszul halad a fejlesztés és a késztermék minősége sem olyan biztos már. Most azonban úgy néz ki, megtörik ez a vastag jég és végre új dolgokat tudhatunk meg róla, nem is olyan sokára.

A játék hivatalos twitter csatornáján tettek közzé egy üzenetet, ami szerint van egy pár dolog, amit meg szeretnének osztani velünk nem is olyan sokára. Ez a dátum jövőhét szerdán, azaz március 17-én lesz. Hogy pontosan mit is szeretnének, azt természetesen nem tették közzé. Több belsős és egy pár forgalmazó is kürtölt már olyat világgá, hogy május-július között akár már ki is adhatják az alkotást.

Nagyon reméljük, hogy végre sikerült jó irányba terelni a dolgokat, hiszen az első rész igazán kiváló volt és ez a felvonás is nagyon ígéretesnek nézett ki a közzé adott játékmenet videó alapján. A megjelenés szerintünk leghamarabb július-augusztus környékére lesz várható, nem tartjuk valószínűnek, hogy még a tavasz folyamán kiadásra kerül. Ha az elsők között szeretnétek látni, mit is akarnak megosztani velünk, itt tudtok csatlakozni a Discord csatornájukra.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...