Főoldal Játékok Videójátékot kapott a Hang nélkül-sorozat: érkezik A Quiet Place: The Road Ahead
Játékok

Videójátékot kapott a Hang nélkül-sorozat: érkezik A Quiet Place: The Road Ahead

A film alapján érkezik A Quiet Place: The Road Ahead.

333
A Quiet Place: The Road Ahead

A Quiet Place: The Road Ahead (Hang nélkül: Az út előttünk) a címe a hamarosan kapható videójátéknak, amely a Hang nélkül-franchise komor világába kalauzol. A belső nézetes kalandjátékban egy fiatal nő bőrébe bújhatunk, aki a hangra érzékeny idegen lények által megfertőzött kietlen tájban próbálja megtalálni a menekülés útját.

A túléléshez az útjába kerülő eszközöket használhatja fel az élelemtől a különféle tárgyakig, és ugyanúgy homokzsákokból építhet magának csendes ösvényt, ahogyan a filmbeli hősök teszik. Útja során nem csupán fizikai akadályokat kell leküzdenie, olvasható a játék leírásában, hanem családi konfliktusokat is meg kell oldania és szembe kell néznie önnön félelmeivel. A legnagyobb problémát azonban hősnőnk asztmája jelenti – védtelenné válik, ha hosszabb időre meg kell válnia inhalálókészülékétől, és a fel-feltörő köhögés sem kimondottan előny, ha a szörnyek a hangokra ugranak.

A játék felnőtteknek ajánlott a karakterek folyamatos káromkodása, az erőszakos jelenetek és az ijesztő fordulatok miatt. Egyszerre lesz kapható PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re.
A játék megjelenésének időpontja még nem ismert, de nem lehet nagyon messze, mert a Hang nélkül-franchise legújabb része már nem sokat várat magára.

A Hang nélkül: Első napban nem az első két részben megismert Abbott család kalandjai folytatódnak – arra majd a tervezett Hang nélkül 3-ban kerül sor, ismét Emily Blunttal a főszerepben –, hanem új szereplőkkel ismerkedünk meg, akik az idegen lények támadásának első napján szembesülnek az új, borzalmas valósággal.

A főhős az Oscar-díjas Lupita Nyong’O (12 év rabszolgaság) által alakított Sam, aki Frodo nevű macskájával New Yorkban próbál életben maradni. Hamarosan más menekülők is társául szegődnek, akiket Joseph Quinn (Stranger Things), az Oscar-díjas Djimon Hounsou (Véres gyémánt) és Alex Wolff (Örökség) alakítanak.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Call of Duty: Black Ops 6
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

Indiana Jones and the Great Circle
Játékok

Izgalmas előzetest kapott az Indiana Jones and the Great Circle

Indy a Himaláján csap össze a nácikkal ezúttal.

Days Gone
PlayStation

Kiderült, hogy miért nem kaphat folytatást a Days Gone

A Sony sosem rajongott igazán a zombis játékért.