Főoldal Filmek Joe Manganiello Deathstroke-ja eredetileg szerepelt az Öngyilkos osztag folytatásában
Filmek

Joe Manganiello Deathstroke-ja eredetileg szerepelt az Öngyilkos osztag folytatásában

Joe Manganiello Deathstroke füstbe ment terveiről nyilatkozott.

448
Deathstroke

Az Igazság Ligája sztárja, Joe Manganiello arról mesélt a napokban, hogy eredetileg arra készült, hogy majd visszatér Deathstroke szerepében a 2016-os Suicide Squad – Öngyilkos osztag folytatásában. A dolgok azonban nem úgy alakultak a DC Moziverzumban, ahogy eltervezték.

Köztudott, hogy Manganiello játszotta volna a The Batman-filmben a rosszfiút, amíg még Ben Affleck képben volt. Eddig csupán Az Igazság Ligája egyik stáblista utáni jelenetébe láthattuk betölteni a szerepet, és még nem ismert, hogy lesz-e jövője a DC Moziverzumban, azonban Zack Snyder rendezői változatában még biztosan látni fogjuk őt. Ezt onnan tudjuk, hogy miután Snyder pótforgatást rendelt el, ősszel pedig Manganiello is megjelent a forgatáson, és még képet is láttunk az átalakulásáról.

Az Öngyilkos osztag “sikere” után számos verziója felmerült a folytatásnak, míg végül James Gunn íróasztalán landolt a projekt. A színész nemrég a Happy Sad Confused podcastben árulta el, hogy alapvetően szerepelt a tervezett második rész koncepcióin ő is, mint Deathstroke.

Az Öngyilkos osztag 2. négy vagy öt különböző verziója volt, melyekre vártam, míg felszabadul egy színész és végre belevágunk.

Joe Manganiello

De Deathstore nemcsak a The Batmanben, hanem az Öngyilkos osztag második részében kapott volna szerepet. Egy időben erről még pletykáltak is, hogy ő lehet majd a főgonosz. Sőt, ezen felül még egy önálló filmet is terveztek a karakternek. Joe Manganiello a beszélgetésben kitért erre a bizonyos Gareth Evans-féle önálló filmre is.

Amikor elült a por, nem élvezett prioritást egy olyan film elkészítése, amely egy gazfickó eredet- és háttértörténetét mutatja be.

Joe Manganiellót Deathstroke szerepében legközelebb március 18-án érkező Zack Snyder: Az Igazság Ligájában látjuk, de hogy ezután milyen sorsot szánnak a karakternek, homály fedi. Snyder néhány hete elárulta, hogy Az Igazság Ligája második részében Deathstroke és Batman egy csónakban eveztek volna, közösen vették volna fel a harcot a gonosszal.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.