Főoldal Filmek Tom Holland nem gondolná, hogy Pókember problémát jelent majd a Marvel és a Sony között
Filmek

Tom Holland nem gondolná, hogy Pókember problémát jelent majd a Marvel és a Sony között

A két stúdió imád együtt dolgozni.

477
Pókember
Forrás: Marvel Studios

A Pókember franchise sztárja úgy gondolja, hogy a Spider-Man: No Way Home után sem lesz gond a Marvel Studios és a Sony Pictures között. Tom Holland úgy gondolja, hogy a felek tanultak a legutóbbi hibából, amikor a Pókember: Idegenben után összevesztek az osztalékon, nem tudtak megegyezni, milyen arányban osszák szét a bevételt. Hasonlóra a jövőben nem kerülhet sor.

A harmadik részt idén Karácsonykor fogják bemutatni a mozikban, azonban Holland elárulta tegnap, hogy ő nyitott a további együttműködésre. Néhány éve még lehetetlennek tűnt, hogy a két stúdió közösen rendezzen filmet, azonban Amy Pascal (Sony producere) és Kevin Feige véghez vitte a lehetetlent. Megcsinálták a Pókember: Hazatérés első filmet, majd jött a folytatás, ami minden idők legsikeresebb Pókember-filmje lett. Ezután jött a gond, a két stúdió felbontotta a szerződést, miután összerúgták a port az anyagiakon. Egy rövid időre elváltak közös útjaik, de végül kibékültek és bejelentették a harmadik részt. Ebben Holland is fontos szerepet játszott 2019 nyarán.

A színész kontraktusa a 3. rész után lejár, ám ő eltökélt a szerep mellett, örömmel venne részt a folytatásban. A Collider készített egy hosszabb interjút az angol színésszel. Holland arról beszélt, hogy véleménye szerint a Marvel és a Sony nem fog kihátrálni, hogy közösen szőjék tovább a karakter jövőjét.

Úgy értem, hogy a két stúdió között ez a megállapodás már megszületett. Nem gondolom, hogy ugyanazokkal a nehézségekkel fognak szembesülni, mint amelyekkel találkoztunk… amikor kijött a Pókember 2., aztán az egész, ami a Sony és Marvel között történt. Szerintem a két stúdió megoldotta ezt, és nem gondolom, hogy ez problémát fog jelenteni a jövőben. Azt mondom, hogy én csak egy színész vagyok, és részese voltam néhány telefonhívásnak a tortúra során, de úgy gondolom, hogy imádnak egymással dolgozni. Szerintem találtak egy módot, amely mindkét stúdió számára előnyös lehet, és én csak egy gyerek vagyok ennek a kellős közepén, mint mikor vita van két szülő között.

Tom Holland

A Marvel és a Sony között létrejött új egyezség szerint a Disney / Marvel társ finanszírozza a Pókember 3. gyártási költségét 25%-kal, cserébe pedig 25% részesedést kap, és legalább egy további Pókember szerepet a Marvel egyik jövőbeli alkotásában. Bár Holland szerződése lejár a harmadik résszel, semmi sem szól ellene, hogy ne hosszabbítsanak. A színész imádja a szerepet, a rajongók és kritikusok is elismerően nyilatkoznak a barátságos és közkedvelt Pókemberről.

Pókember 3. részt december 17-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

Pókember
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...