Főoldal Játékok Ezek történtek az idei első State of Play folyamán
Játékok

Ezek történtek az idei első State of Play folyamán

Nem volt az eddigi legerősebb eresztés, de pár érdekes információt így is sikerült megosztania a japánoknak.

460

A Sony idei első tájékoztatója nem sikerült ugyan a legizgalmasabbra, de így is feltűnt pár érdekes és sokak által várt cím. A japánok készítettek egy rövidebb videót, amiben összegzik a történteket, mi most az este érdekesebb dolgairól szeretnénk beszélni.

Returnal

A tavasz egyik legjobban várt címét ismét megmutatták, de ez nem is csoda, hiszen igazán jól néz ki és tartalmilag is nagyon érdekesnek tűnik. A Returnal világa csodálatos, állandóan változik és veszélyes. Nem is olyan soká, pontosan április 30-an már bele is csöppenhetünk mi is az Astropos körforgásába.

Sifu

Az egyik újdonság amit láthattunk a Sifu volt, ez a cím egyfajta harcművész játék lesz majd és nagyon érdekes volt a bemutató során látható öregedési elem. Pontosan nem tudjuk milyen következményekkel jár majd ez és a megjelenéséről is csak annyit árultak el, hogy még a 2021-es év folyamán megérkezik PS4-re és PS5-re.

Kena : Bridge of Spirits

A csodálatos Kena ismét feltűnt. Az eredeti Q1-es megjelenést ugyan eléggé eltolták, de nem kell már annyira nagyon sokat várnunk rá. A hivatalos megjelenési dátum idén augusztus 24-ére tehető. Nagyon ígéretes ez az indie projekt, reméljük legalább olyan jó lesz, mint ahogy kinéz. Kapható lesz sima és deluxe változatban is.

Deathloop

A Returnal mellett a Sony legérdekesebb húzása a tavaszra. Szintén kapott egy frissítést és még mindig nagyon jól néz ki. Ebben két orgyilkos próbálja egymást megölni, de nem olyan egyszerű a helyzet, hiszen a „loop” következtében mindig újraéled a másik. Május 21-én érkezik majd PS5-re és PC-re.

Final Fantasy VII Remake Intergrade

Bemutatkozott a már hamarabb említett Final Fantasy játék is. Ez a műsor végén egy hosszabb előzetest kapott és összehasonlították benne, mire is képes ez az újabb változat egy PS5-ön, a PS4-hez képest. Idén június 11-én fog érkezni és természetesen újabb masinákon lesz lehetőség 60 FPS-ben játszani.

Nem volt rossz műsor, de nekünk nagyon hiányzott akár csak egy képkocka az új Horizon-ból és egy kis update a Ratchet & Clank-ből. Természetesen jó lett volna további ízelítő az új God of War-ból is, de ahogy elnézzük a kínálatot nem idén fog az érkezni. Az Elden Ring-ről még mindig nem tudunk többet, de elméletileg még az E3 előtt meg fogják villantani. Nektek hogy tetszett a műsor?

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...