Ezek történtek az idei első State of Play folyamán

Nem volt az eddigi legerősebb eresztés, de pár érdekes információt így is sikerült megosztania a japánoknak.

A Sony idei első tájékoztatója nem sikerült ugyan a legizgalmasabbra, de így is feltűnt pár érdekes és sokak által várt cím. A japánok készítettek egy rövidebb videót, amiben összegzik a történteket, mi most az este érdekesebb dolgairól szeretnénk beszélni.

Returnal

A tavasz egyik legjobban várt címét ismét megmutatták, de ez nem is csoda, hiszen igazán jól néz ki és tartalmilag is nagyon érdekesnek tűnik. A Returnal világa csodálatos, állandóan változik és veszélyes. Nem is olyan soká, pontosan április 30-an már bele is csöppenhetünk mi is az Astropos körforgásába.

Sifu

Az egyik újdonság amit láthattunk a Sifu volt, ez a cím egyfajta harcművész játék lesz majd és nagyon érdekes volt a bemutató során látható öregedési elem. Pontosan nem tudjuk milyen következményekkel jár majd ez és a megjelenéséről is csak annyit árultak el, hogy még a 2021-es év folyamán megérkezik PS4-re és PS5-re.

Kena : Bridge of Spirits

A csodálatos Kena ismét feltűnt. Az eredeti Q1-es megjelenést ugyan eléggé eltolták, de nem kell már annyira nagyon sokat várnunk rá. A hivatalos megjelenési dátum idén augusztus 24-ére tehető. Nagyon ígéretes ez az indie projekt, reméljük legalább olyan jó lesz, mint ahogy kinéz. Kapható lesz sima és deluxe változatban is.

Deathloop

A Returnal mellett a Sony legérdekesebb húzása a tavaszra. Szintén kapott egy frissítést és még mindig nagyon jól néz ki. Ebben két orgyilkos próbálja egymást megölni, de nem olyan egyszerű a helyzet, hiszen a „loop” következtében mindig újraéled a másik. Május 21-én érkezik majd PS5-re és PC-re.

Final Fantasy VII Remake Intergrade

Bemutatkozott a már hamarabb említett Final Fantasy játék is. Ez a műsor végén egy hosszabb előzetest kapott és összehasonlították benne, mire is képes ez az újabb változat egy PS5-ön, a PS4-hez képest. Idén június 11-én fog érkezni és természetesen újabb masinákon lesz lehetőség 60 FPS-ben játszani.

Nem volt rossz műsor, de nekünk nagyon hiányzott akár csak egy képkocka az új Horizon-ból és egy kis update a Ratchet & Clank-ből. Természetesen jó lett volna további ízelítő az új God of War-ból is, de ahogy elnézzük a kínálatot nem idén fog az érkezni. Az Elden Ring-ről még mindig nem tudunk többet, de elméletileg még az E3 előtt meg fogják villantani. Nektek hogy tetszett a műsor?

Total
2
Shares
Previous Article
Pókember

Tom Holland nem gondolná, hogy Pókember problémát jelent majd a Marvel és a Sony között

Next Article
Mortal Kombat

A Mortal Kombat trailer lett minden idők legtöbbet megtekintett vérrel átitatott előzetese

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!