Főoldal Filmek Gal Gadot szerint a Wonder Woman 3-nak ki kell lépnie a múltból, s napjainkban kell játszódnia
Filmek

Gal Gadot szerint a Wonder Woman 3-nak ki kell lépnie a múltból, s napjainkban kell játszódnia

Napjainkban játszódik majd a Wonder Woman harmadik része?

459
Wonder Woman 1984

Igazság szerint még a második részt sem látták sokan, pedig egy hete már a mozikban a várva-várt folytatás, december 25-étől pedig már az HBO Maxon is fellelhető lesz a Wonder Woman 1984, de Gal Gadot már a folytatásról beszélt. Nem először hallunk a folytatásról, amiről többször is elmondták már, hogy talán napjainkban fog majd játszódni.

A Wonder Woman első részében az I. világháborúban harcolt a főhős, a másodikban pedig a Hidegháború idejére kalauzolja vissza a rajongókat, szóval ha ilyen tempóban lépdelünk előre, a harmadiknak tényleg napjainkban kell játszódnia. Nemcsak Patty Jenkins rendező, hanem a színésznő és a producer is azt szeretné, ha a trilógia harmadik felvonása kilépne a múltból.

Nem mennék vissza mondjuk a ’60-as vagy ’40-es évekbe a Wonder Womannel. Úgy érzem, hogy jól kiveséztük a múltat, és most eljött az idő, hogy továbblépjünk.

Gal Gadot

Bár a két önálló részben a múltban találkoztunk az amazonok hercegnőjével, azért a modern korban is találkoztunk már a Csodanővel. Először Zack Snyder rendezőtől a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalában, majd Az Igazság Ligájában tűnt fel Wonder Woman. Az első két önálló film beállításai nemcsak hogy érdekes akciókat szültek a képernyőn, de a cselekmény és a látvány is szerves részévé vált a franchise-nak, így érdekes lesz látni, hogy a modern kor „fóliája” miként hat majd a folytatásra.

Korábban a CinemaBlend készített interjút a rendezővel, ahol Jenkins elárulta, hogy valójában már megszületett a harmadik rész története, és azt Geoff Johns producernek is megmutatta. Ezenfelül pedig bízik benne, hogy visszatérhet a trilógia lezárására.

Valójában már előálltam egy sztorival, és Geoff Johns producerrel egy teljes történetet kitaláltunk a harmadik részre, amitől nagyon lelkesek vagyunk. Még soha nem éreztem korábban ilyet, mint most. Nem gondolom, hogy ezt fogom csinálni a jövőben, ezért várnom kell és megnézni, hogy hol vagyunk ebben a világban. Érdekes. Amiről mesélni akartam ebben a filmben [WW84], nagyon előrelátó volt arra, amit érzek, és amit érezni fogtok, amikor kijön. Szóval most? Nem vagyok biztos benne, annyi minden változhat a világban.

Patty Jenkins

Az még a jövő titka, hogy milyen történettel állnak elő, és ki lesz majd a rendező, hiszen Jenkins következő nagy projektje a messzi-messzi galaxisba vezet majd. Két hete jelentették be, hogy ő készíti a 2023-as Star Wars-filmet, a Rogue Squadront. Szóval ha visszatér lezárni a történetet, akkor azt legkorábban csak 2024-ben teheti meg, szóval jó eséllyel 4-5 évet kell várnunk a Wonder Woman 1984 folytatására.

Írásos kritikánkat már megtaláljátok a Wonder Woman 1984 című filmről az oldalon.

Wonder Woman 1984
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.