Az ördögűző

Az ördögűző folytatásán dolgozik a Halloween rendezője, David Gordon Green

Újabb horrort vesz kezelésbe David Gordon Green.

A legfrissebb értesülések szerint a Blumhouse Productions és a Morgan Creek egy másik nagysikerű horror-klasszikus folytatásán dolgozik David Gordon Green rendezővel közösen. Ezúttal William Friedkin rendezőtől az 1973-as Az ördögűző című legendás film folytatásán munkálkodnak.

A The Observer értesülései szerint Jason Blum, David Robinson és James Robinson lesznek a producerei az egyelőre cím nélküli alkotásnak. Részleteket nem tudtunk meg a tervezett projektről, hogy miként folytatják majd a horrort, de az már biztos, hogy Friedkin nem vesz részt az elkészítésben, szóval az eredeti rendező nélkül vágnak neki a munkának. Nyilván sokan nem értenek egyet a döntéssel, hogy miért kell hozzányúlni a klasszikushoz, de látva a Blumhouse utóbbi munkáit, köztük a Halloween és A láthatatlan ember sikerét, nem meglepő ez a döntés, és jó kezekbe került a rendezés is.

Sokan minden idők egyik legfélelmetesebb horrorjának tartják az eredeti részt, amiben egy fiatal lányt (Linda Blair) megszáll a gonosz, és a lány anyja (Ellen Burstyn) megkísérli megszabadítani lányát a démon megszállástól, amiben segítségére lesz két pap is (Jason Miller és Max Von Sydow).

Természetesen nem először veszik elő a horrorfilmet, hiszen az elmúlt években már kapott folytatást (kettőt is). A John Boorman által rendezett második filmet még 1977-ben mutatták be, de köszönőviszonyban sem állt az eredeti rész cselekményével. William Peter Blatty próbálkozott egy harmadik résszel, ami már jobban teljesített a másodiknál, de még ez is hagyott némi kivetnivalót maga után.

Most a Blumhouse csapatán a sor, hogy méltó folytatást készítsenek a klasszikus horrorfilmhez. Nem tudni, hogy a Legion regényt készülnek adaptálni újra, ahogy tették a harmadik résznél, vagy teljesen új alapokra helyezik a történetet.

Az ördögűző
Total
6
Shares
Previous Article

Újabb játékmenetet osztottak meg a tavasz egyik sikervárományosából

Next Article
Wonder Woman 1984

Gal Gadot szerint a Wonder Woman 3-nak ki kell lépnie a múltból, s napjainkban kell játszódnia

Related Posts